2777
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

هرچی تو فکرت میاد بنویس 

مثلا یهو گلدون میبینی تو ذهنت میاد چه گلدون قشنگی بنویس همین رو  روی کاغذ 

بعد ها که پیشرفت کنی دیگه به هرچیزی نگاه کنی اصلا نباید قضاوتش کنی زیب زشت فقط باید نگاه کنی همین 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی از تکنیک ها استغفار هست تا میتونید استغفار کنید 

ببین مثلا تصادف میبینی یا هرکسی حرف بدی زد حتی به تو هم نبود تو خیابون به یکی دیگه مثلا 25 مرتبه استغفار میکنی  

یا میگی متاسفم مراببخش دوستت دارم متشکرم 

اینا رو خطاب به خداوند مگی 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
هرچی تو فکرت میاد بنویس  مثلا یهو گلدون میبینی تو ذهنت میاد چه گلدون قشنگی بنویس همین رو   ...

ببخشيد خيلي سوال ميپرسم اما يا برام بيشترتوضيح بده لطفايا كتابي معرفي كن منم توذهنم خيلي پراكندگي و فكراي جورواجوره كه مانع از انجام كارمه تو دقيقا چطور انجامش ميدي

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

روزانه ده دقیقه وقت بزارید چشماتونو ببیندید سعی کنید تمرکز کنید روزای اول سخته ذهن لجباز ه کلی چیز میز میاره تو فکرتون 

من از دیروز که پاکسازی کردم باورتون نمیشه 2 برابر حالم خوبه دلم ارامش داره ذهنم سبکباله

شبها قبل از خواب هر اتفاق خوبی که براتون افتاده رو در طول روز حتما یاداوری کنید و  شکزرگزاری 

ببخشيد خيلي سوال ميپرسم اما يا برام بيشترتوضيح بده لطفايا كتابي معرفي كن منم توذهنم خيلي پراكندگي و ...

ببین دوستم هرچی تو ذهنت میاد فرداغ رو کاغذ بنویس 

یه کاغذ خودکار اماده داشته باش هرچی اومد بنویس 

یادتون نره ما 21 روز بااااااااااااااید هرج.ری شده بااااااااید تمرین ها رو انجام بدی م 

الان تمرین فرداتون نوشتن هرچی به ذهنتون اومد هست 

ببین دوستم هرچی تو ذهنت میاد فرداغ رو کاغذ بنویس  یه کاغذ خودکار اماده داشته باش هرچی اومد بنو ...

باشه حتما بايد حس جالبي باشه

سلام عیدتون مبارک صبح تا حالا هی میخوام پست بگذارم هی نی نی سایت فیل تر میشه 

گلنسا جون پاکسازی عالیه من قبلا انجام دادم و واقعا حس سبکی بعدش وصف نشدنیه فکر کنم دوباره نیاز دارم بهش باید انجامش بدم انگار 

یه کاری که ما کردیم با همسرم حقوقش رو که گرفت نشستیم میزان پس انداز و خرج و مخارج رو مشخص کردیم و مقداری گذاشتیم که کل ماه به جز موارد اضطرای بیش از این مقدار حق خرج نداریم 

فقط این بین انگار من باید پس اندازم رو خرج یه مورد شخصی کنم که بعدا برگردونه شوهرم بهم انگار میخوان تیکه تنم  رو بکنن  

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

سلام خانوما منم امروز پاكسازي رو تمرين كردم حالمم خيلي خوبه امروز همه تمرينامو انجام دادم و به خودم نمره بيست ميدم و از خودم راضيم الانم ميخوام يه غذاي خوشمزه از نت پيدا كنم براي شام

ساعت ١١ميبينمتون