2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست
سلام.من امروز خدا رو شکر به همه ی کارام رسیدم. اصلا باورم نمیشدبتونم با برنامه ریزی به همه کارام بر ...

سلام عزيزم خدا رو شكر منم ٩٩درصد كارام رو سر وقت انجام دادم الانم حس خوبي دارم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم امروز همه برنامه هاي ديشبو انجام دادم فقط يكيش كه درست كردن دسر بودو نتونستم

خوب حالا واسه فردا چه كارايي كنيم؟

البته قرآن صوتی رو رو گوشیم نصب کردم و دوست دارم هر روز کارامو که انجام میدم قرآن گوش بدم حالمو خوب ...

عاليه منم حتما اين كارو انجام ميدم بايد خيلي انرژي آور باشه 

سلام من امروز حسابی به خونه رسیدم کلی لباس شسته بودم مرتب کردم  بعد هم رفتم ارایشگاه خوجل موجل کردم 

بعد هم اعمال عبادیمو انجام دادم  کلا از روزم راضی بودم 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

برای فردا که من مهمونی ام از صبح تا اخر شب کلا نمیتونم برنامه ای داشته باشم ترجیح میدم فردا رو استراحت کنم و خوش بگذرونم 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام من امروز حسابی به خونه رسیدم کلی لباس شسته بودم مرتب کردم  بعد هم رفتم ارایشگاه خوجل موجل ...

خدارو شكر

حالا بياين بگيم بايد فردا چيكار كنيم يكيتون پيشنهاد قشنگ بده 

در ضمن فقط دارم الان سرمایه گذاری میکنم روی پاکسازی روحم 

ببین عزیزم باید ذهنت رو خالی کنی از همه چی سخته اول ولی بعدا میبینی چه نعمت بزرگیه 

ببین عزیزم باید ذهنت رو خالی کنی از همه چی سخته اول ولی بعدا میبینی چه نعمت بزرگیه 

خوب تكنيك يا روشي نداره؟