2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا حتما نباید غذا همینا باشه یجورایی سبک غذا دست خودتونه یعنی شنبه ها ناهار خورشتی حالا هر خورشتی ...

گلنسا ممنون از اين همه انرژيت خانومي بايد تو طرح برنامه بهمون كمك كنيا

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
گلنسا ممنون از اين همه انرژيت خانومي بايد تو طرح برنامه بهمون كمك كنيا

فدای تو عزیزم تاپیکت عالیه عالی

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ما خاطرات تلخ داریم باید ابتدا سعی کنیم پاکسازی کنیم روحمون رو هرچقدر روحمون ارامش بیشتری داشته باشه بدنمون توانایی بیشتری خواهد داشت پس اول مینشینید  تمام ناراحتی هاتونو تو کاغذ مینویسیم حتی اگر با کسی دعوایی داریم و جوابشو ندادیم دعواهامنو رو همون کاغذ انجام میدیم بعد کاغذ رو درنهایت پاره میکنیم اگر قسمتی گریه دار بود خجالت نکشید قشنگ بشینید گریه کنید از ته دل  بعد هم اصلا خودتونو بابت شکست ها سرزنش نکنید چرا ما فکر میکنیم ارامش مال یه عده خاصه نه ارامش کنار من و شماست ما نمیبینیم یعنی نمیخوایم که ببینیم  شما بعد از اینکه این همه کار رو کردید یه کاغذ ذیگه برمیدارید یا حتی یه دفترچه تمام موهبت هایی که خداوند بهنون عطا کرده بوده حتی ریزه میزه هاشم مینویسید  و وقتی خوندید هر کدوم رو خوندید بگید خدایا متشکرم که همیشه به یادمی 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ما مشکلاتمون یه شبه پدید نیومده که یک شبه از بین بره 

تا تغییر نکنیم هیچ چیزی تغییر نمیکنه ما اگر بتونیم اینجا تا 21 روز حتی تو سخت ترین شرایط به برنامه های تاپیک عمل کنیم دیگه 80 یا شاید 90 درصد کارمون انجام شده باشه و تغییرات درما نهادینه شده

دور از جون هممون باید فکر کنیم سالها تو کما بودیم و مادیگه حافظه ای از گذشته نداریم یعنی باید اینطوری گذشته رو دور بریزیم  برای اینکار بشینید از بیرون خودتونو نگاه کنید مثلا بطور پیش فرض من تنبلم مینویسید اگر هستید 

حسودم ...و.... یعنی از نظر یه ادمه دیگه به خودتون نگاه کنید ببینید تو اطرافیان و دیگران چه صفات بدی دید حالا خودتونو  قضاوت کنید ببینید همونا رو دارید یا نه 

یکی ار مشکلاتی که اکثرا ما داریم و من خودم دارم نه گفتن رو بلد نیستم تو رو در بایستی میمونم و شرایط رو برای خودم سخت میکنم اما از این به بعد خیلی محترمانه  این کلمه رو استفاده خواهم کرد 

کاش چون اصحاب کهف این روح را                          حفظ کردی یا چو کشتی نوح را

تا از این طوفان بیداری و هوش                                 وارهیدی این ضمیر چشم و گوش

ای بسی اصحاب کهف اندر جهان                               پهلوی تو پیش تو هست این زمان

دوستان ساعت 10 انرژی مثبت زیادی داره اگر دوست داشتید هرشب بیاین راس ساعت ده دعای دسته جمعی 

از فردا سه روز اول شروع میشه 3*7=21

سه تا سه تا پیش میریم   برای خودتون حتما شرط بزارید اگه موفق شدید هم یه جایزه کوچیک به خودتون بدید

دوستان گلم شمام بیاین منم انرزی بگیرم 

تاپیک باید پربار و با نظرات متفاوت  پیش بره  وگرنه تاپیک میخوابه 

فردا روز پاکسازی هست سما ارا جون اگر موافقی اعلام کن که فردا رو روز پاکسازی بزاریم