2777
2789
عنوان

کار در منزل

469 بازدید | 42 پست

یه کاریه یه شرکتیه در واقع یه ویس میده اونو باید بنویسم عکسشو بفرستم یا یه متن میده باید غلطاشو بگیرم شما تجربه ای دارین ؟

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صد درصد کلاهبرداریه

یه پولی ازت میخوان ۱۰۰ ۱۵۰ یا بیشتر

و بعد میگن خبرت میکنیم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

برای ثبت نام پول خواستن؟ 

آره 150 خواستن گفت هر موقع بخوای کار نکنی پول برمیگردونن هزینه اینترنت برا کار کردن هم میدن خودشون

صد درصد کلاهبرداریه یه پولی ازت میخوان ۱۰۰ ۱۵۰ یا بیشتر و بعد میگن خبرت میکنیم

اره دوستام گفتن سرمون کلاه گذاشتن

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
اگه بگه واسه ثبت نام پول بده الکیه

یعنی امکان داره با وجود کانال و مجوز پلیس فتا و چند هزار دنبال کننده الکی باشه؟رضایتارم میذاره

عاشق نوشتنم گفتم شاید بشه درآمد داشت

دیگه با تایپ صوتی کی میشینه کیبورد بزنه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

واقعا؟اینا مجوز فتا دارن بعد اینکه پولو ریختی یعنی جواب ندادن؟

ن ریختم وویسو دادن دودیقه بعدش گفتن وقت تمومه نتونستی تموم کنی سوخت باید دوباره فایل خریداری کنی اصلا دودقیقه هم زمان ندارن

مممممم