2777
2789
عنوان

کار در منزل

468 بازدید | 42 پست

یه کاریه یه شرکتیه در واقع یه ویس میده اونو باید بنویسم عکسشو بفرستم یا یه متن میده باید غلطاشو بگیرم شما تجربه ای دارین ؟

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صد درصد کلاهبرداریه

یه پولی ازت میخوان ۱۰۰ ۱۵۰ یا بیشتر

و بعد میگن خبرت میکنیم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

برای ثبت نام پول خواستن؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

برای ثبت نام پول خواستن؟ 

آره 150 خواستن گفت هر موقع بخوای کار نکنی پول برمیگردونن هزینه اینترنت برا کار کردن هم میدن خودشون

صد درصد کلاهبرداریه یه پولی ازت میخوان ۱۰۰ ۱۵۰ یا بیشتر و بعد میگن خبرت میکنیم

اره دوستام گفتن سرمون کلاه گذاشتن

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
اگه بگه واسه ثبت نام پول بده الکیه

یعنی امکان داره با وجود کانال و مجوز پلیس فتا و چند هزار دنبال کننده الکی باشه؟رضایتارم میذاره

عاشق نوشتنم گفتم شاید بشه درآمد داشت

دیگه با تایپ صوتی کی میشینه کیبورد بزنه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

واقعا؟اینا مجوز فتا دارن بعد اینکه پولو ریختی یعنی جواب ندادن؟

ن ریختم وویسو دادن دودیقه بعدش گفتن وقت تمومه نتونستی تموم کنی سوخت باید دوباره فایل خریداری کنی اصلا دودقیقه هم زمان ندارن

مممممم