آره 150 خواستن گفت هر موقع بخوای کار نکنی پول برمیگردونن هزینه اینترنت برا کار کردن هم میدن خودشون
خب پس کلاهبرداریه به احتمال خیلی خیلی زیاد
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
یعنی امکان داره با وجود کانال و مجوز پلیس فتا و چند هزار دنبال کننده الکی باشه؟رضایتارم میذاره
اره منم سه چهار سال پیش گول همین نماد اعتماد و فتا اینا رو خوردم افتادم توی دامشون
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ببین عزیژم ب همه ثابت شده ک این کارا کلاه برداریه اینا شگردشونه میگن فلان قدر پول بریز ما یه متن میفرستیم اونو تایپ کنو از این حرفا .وقتی پولو زدی یه عده ای هستن که کلا جواب نمیدن بعدش یه عده ای هم جواب میدن و ی متن بلند بالارو ازت میخوان مثلا تو یه تایم کوتاه تایپ کنی و طبیعتا تو نمیتونی و بعدم چون نتونستی بلاکت میکنن و میگن از پسش بر نمیایی تمام
یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
نه اونجوری نیس گفت 150 میریزی میتونی هر شغلی بخوای انتخاب کنی یا اصلا تو همه مشاغل فعالیت کنی تایپ ...
همه میگن کلاهبرداریه، حتما یه چیزی هست دیگه