2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 42 پست
نه اونجوری نیس گفت 150 می‌ریزی میتونی هر شغلی بخوای انتخاب کنی یا اصلا تو همه مشاغل فعالیت کنی تایپ ...

اره بعدش میگن دوباره فایل بخرمیخری مثلا تایپ رو وویس رو میده میگ مثلا نیم ساعت وقت داری ولی حجم فایل خیلی خیلی زیاده و توحتی یک سومشم نمیتونی بنویسی و وقتی نتونی سر وقت تحویل بدی فایلت میسوزه و تمام باید دوباره فایل بخری

مممممم
بجای اینکار برو تو فروش لوازم آرایشی بدون سرمایه

این شغلم داره 

یعنی من کانال بزنم پاسخگو باشم ارسال از اوناس 

البته این یه کانال دیگس 

اینم باید 100 تومن بدم 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو فروش لوازم ارایشی بدون گرفتن پول و سرمایه 

یه کانال دیگه پیدا کردم این شغل رو داره ولی اونم 100 تومن میخواد

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

این شغلم داره  یعنی من کانال بزنم پاسخگو باشم ارسال از اوناس  البته این یه کانال دیگس&nb ...

بیا من یکی رو معرفی کنم‌ بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای برو تو اینکار و لوازم ارایشی بفروش

۱۴۰۴/۷/۱۸

بیا من یکی رو معرفی کنم‌ بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای برو تو اینکار و لوازم ارایشی بفروش

کجاس؟تو چه برنامه ای؟

اینستا

ندارم 😢

ولی یکی از دوستان گفت باهاش موافقم اگه من بفروشم بعد اون طرفه ارسال نکنه بیچاره میشم

ببین تو از شرکت سفارش میدی به آدرس طرف

مرسی عزیزم اگه خواستم حتما بهت پیام میدم پیجشو برام بفرس شاید لازم شد یه روز 

الان اسم پیجش یادم نیس باید بگردم هروقت خاستی پیام بده میرم پیدا میکنم واست

باشه گلم دستت درد نکنه