solmazkaif مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10560 عنوان از رفتارا پسرم درمانده شدم😭😭 377 بازدید | 25 پست پسرم 7سالشه،خیلی تنبل و بی حوصله ست،کاربرگ پیش دبسانیشو حل میکنه ولی همش میگه کمکم بده،خیلی زیاده وفلان،کلا یه صفحه س،بهش میگم اسباب بازی هاتو جمع کن جیغ میزنه نمیخام بمن چه؟خواهرکوچولوشو میزنه،هلش میده،پرخاشگره،میگم لباست عوض کن میگه نمیخام یا میگه ولم کن بعدا،خونه پدرم میبرمش انقدر اذیتشون میکنه ک مدتیه نبردمش،مادرشوهرم گفت دیگه نیارش خونمون،هرجامیرم همه رو کلافه میکنه،صبح یه قوطی شیر ریخت رو فرش کنترلم ازدست دادم زدمش،بعد نشستم گریه کردم دیگه اعصابی برام نمونده،چکارکنم؟ لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 1403/01/30 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hopeful_lady عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 3525 مشاوره که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
solmazkaif مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10560 عزیزم ببرش پیش روانشناس کودک فایده ای داره؟؟اخه پسرم ب کسی محل نمیده لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
solmazkaif مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10560 پیش فعاله؟اکه نه توخونه با همسرتون خیلی دعوا میکنین؟ نمیدونم،آره شوهرم بشدت بیشعور و عصبیه،ولی ی هفتس خونه نیست لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
دنیاااااایییییییییی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 15093 چی بگم والا برو پیش مشاور با تنبیه درست نمیشه؟؟مثلا از چیزی دو روز سه روز محرومش کنی؟ و واقعا محروم کنی ها نه که دلت بسوزه دو ساعت بعد آزادش کنی فایده نداره
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32119 عزیزم بچه ت به وضوح اضطرای و استرسی داره که تبدیل شده به خشم.خراب کردنش مار خودتونه ولی کار شما نیست درست کردنش. باااید ببریش پیش مشاور و خودتون برید
دنیاااااایییییییییی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 15093 نمیدونم،آره شوهرم بشدت بیشعور و عصبیه،ولی ی هفتس خونه نیست خب اگه خیلی دعوا میکنید تحت تاثیر رفتار شما اینجوری شده متاسفانه
نیکوجانا عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 5767 فایده ای داره؟؟اخه پسرم ب کسی محل نمیده اره ببرش تو دوران بارداری با شوهرت بحثی دعوایی استرسی نداشتی؟ اکانت واگذار شد .
عسلی۱۳۷۴ عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1100 پسرمن 8سالشه تمام این مشکلاتو داره اهل بازیگوشی وبیخیال درس.البته پارسال شاگردنمونه بود امسالو اصلا راضی نبودم ازش چون همش دوس داره بازی کنه ببین یه چیزو ازمن بشنو هیچوقت بچتو کتک نزن.شوهرمن پسرمو کتک میزد بخاطر شیطونیاش الان اصلا جرعت نداریم بهش بگیم شیطونی نکن.
solmazkaif مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10560 خب اگه خیلی دعوا میکنید تحت تاثیر رفتار شما اینجوری شده متاسفانه دلم میسوزه براش،خودمم مریض شدم،میگم کاش میشد طلاق بگیرم و برم لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید