2777
2789
عنوان

از رفتارا پسرم درمانده شدم😭😭

377 بازدید | 25 پست

پسرم 7سالشه،خیلی تنبل و بی حوصله ست،کاربرگ پیش دبسانیشو حل میکنه ولی همش میگه کمکم بده،خیلی زیاده وفلان،کلا یه صفحه س،بهش میگم اسباب بازی هاتو جمع کن جیغ میزنه نمیخام بمن چه؟خواهرکوچولوشو میزنه،هلش میده،پرخاشگره،میگم لباست عوض کن میگه نمیخام یا میگه ولم کن بعدا،خونه پدرم میبرمش انقدر اذیتشون میکنه ک مدتیه نبردمش،مادرشوهرم گفت دیگه نیارش خونمون،هرجامیرم همه رو کلافه میکنه،صبح یه قوطی شیر ریخت رو فرش کنترلم ازدست دادم زدمش،بعد نشستم گریه کردم دیگه اعصابی برام نمونده،چکارکنم؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش فعاله؟اکه نه توخونه با همسرتون خیلی دعوا میکنین؟

نمیدونم،آره شوهرم بشدت بیشعور و عصبیه،ولی ی هفتس خونه نیست

پسرمن 8سالشه تمام این مشکلاتو داره اهل بازیگوشی وبیخیال درس.البته پارسال شاگردنمونه بود امسالو اصلا راضی نبودم ازش چون همش دوس داره بازی کنه ببین یه چیزو ازمن بشنو هیچوقت بچتو کتک نزن.شوهرمن پسرمو کتک میزد بخاطر شیطونیاش الان اصلا جرعت نداریم بهش بگیم شیطونی نکن.

خب اگه خیلی دعوا میکنید تحت تاثیر رفتار شما اینجوری شده متاسفانه 

دلم میسوزه براش،خودمم مریض شدم،میگم کاش میشد طلاق بگیرم و برم