2777
2789
عنوان

از رفتارا پسرم درمانده شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 25 پست
عزیزم بچه ت به وضوح اضطرای و استرسی داره که تبدیل شده به خشم.خراب کردنش مار خودتونه ولی کار شما نیست ...

باشه میبرمش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن 8سالشه تمام این مشکلاتو داره اهل بازیگوشی وبیخیال درس.البته پارسال شاگردنمونه بود امسالو اصلا ...

اره طفلی ها،من رفتارم دست خودم نبود انگار دچار جنون میشم،زدم توسر خودمم و دستمم درد گرفت

عزیزم رفتار شما خیلی رو بچتون تاثیر داره ،همیشه با آرامش باهاش رفتار کن ،نگو  اسباب بازیهاتو جمع کن بگو بیا باهم بیا اسباب بازیهاتو جمع کنیم باهاش مسابقه بده بگو ببینم کی اسباب بازیها رو زودتر جمع می‌کنه ،یا بیا مسابقه بدیم ببینم تو زودتر مشاقاتو می‌نویسی ،تا من فلان کار رو انجام میدم ،بزار چند بار اون برنده بشه ،پدرشم خیلی مهمه اگر پدرش تو خونه کار نکنه بچه ام نگاه اون می‌کنه کار نمیکنه

باشه میبرمش

وقتی میگن بچه تو محیط تنش بزرگ نشه دلیلش همینه. بعدم بچه به طور طبیعی و غیر ارادی پرحاشگر میشه میفتین به جونش. الان هم دیر نیست ایشالا درمان میشه. ولی نبرینش آینده بدی در انتظارشه

نمیدونم،آره شوهرم بشدت بیشعور و عصبیه،ولی ی هفتس خونه نیست

بچتون تقصیری نداره عزیزم بچه ها آینه پدر ماددرن...میدونم با شرایط همسرت خودتم اعصاب درستی نداری سعی کن با محبت بچه رو آروم کنی

اره طفلی ها،من رفتارم دست خودم نبود انگار دچار جنون میشم،زدم توسر خودمم و دستمم درد گرفت

اره واقعا منم کلافه میشم دعواش میکنم ولی وقتی میره توخیابون بازیشو میکنه باذوق میاد مینویسه درساشو

عزیزم رفتار شما خیلی رو بچتون تاثیر داره ،همیشه با آرامش باهاش رفتار کن ،نگو  اسباب بازیهاتو جم ...

پدرش ک اصلا نگم برات،تربیت و شعورش منفی هزار،خیلی وقتا میگم مامانی بیاباهم جمع کنیم میگه نه خودت،عزیزم و جانم از دهنم نمیفته ولی تنبل شده و بداخلاق

بچتون تقصیری نداره عزیزم بچه ها آینه پدر ماددرن...میدونم با شرایط همسرت خودتم اعصاب درستی نداری سعی ...

دیشب باشوهرم صحبت میکردیم گفت داداشم زنگ زده میگه تودیگه همه کارای بابارو بکن،گفتم خب میگفتی نه منم زن و بچه دارم نمیرسم نوبتی انجام بدیم ک ب زندگی هیچکذوم لطمه وارد نشه،اشتباه گفتم یا حرف بدی زدم؟؟؟خیلی عذرمیخام برگشته میگه خفه شو بیا گ....منو بخور ،منم گفتم دهنتو ببند از تربیت و شعور بویی نبردی باهاشم قهرم،ب نظرت مردی ک اینجوره زن و بچه ش چطور میشن؟😔😔

پدرش ک اصلا نگم برات،تربیت و شعورش منفی هزار،خیلی وقتا میگم مامانی بیاباهم جمع کنیم میگه نه خودت،عزی ...

کم کم شروع کن مثلاً بگو اگه تونستی سه تا اسباب بازی بندازی توسبد 

دیشب باشوهرم صحبت میکردیم گفت داداشم زنگ زده میگه تودیگه همه کارای بابارو بکن،گفتم خب میگفتی نه منم ...

عزیزم بی لیاقته دیگه ...ولی شما بخاطر پسرت یکم اروم باش فقط ببوسش بغلش کن بهش محبت کن مطمئن باش فرق‌ میکنه