عزیزم رفتار شما خیلی رو بچتون تاثیر داره ،همیشه با آرامش باهاش رفتار کن ،نگو اسباب بازیهاتو جمع کن بگو بیا باهم بیا اسباب بازیهاتو جمع کنیم باهاش مسابقه بده بگو ببینم کی اسباب بازیها رو زودتر جمع میکنه ،یا بیا مسابقه بدیم ببینم تو زودتر مشاقاتو مینویسی ،تا من فلان کار رو انجام میدم ،بزار چند بار اون برنده بشه ،پدرشم خیلی مهمه اگر پدرش تو خونه کار نکنه بچه ام نگاه اون میکنه کار نمیکنه
وقتی میگن بچه تو محیط تنش بزرگ نشه دلیلش همینه. بعدم بچه به طور طبیعی و غیر ارادی پرحاشگر میشه میفتین به جونش. الان هم دیر نیست ایشالا درمان میشه. ولی نبرینش آینده بدی در انتظارشه
بچتون تقصیری نداره عزیزم بچه ها آینه پدر ماددرن...میدونم با شرایط همسرت خودتم اعصاب درستی نداری سعی ...
دیشب باشوهرم صحبت میکردیم گفت داداشم زنگ زده میگه تودیگه همه کارای بابارو بکن،گفتم خب میگفتی نه منم زن و بچه دارم نمیرسم نوبتی انجام بدیم ک ب زندگی هیچکذوم لطمه وارد نشه،اشتباه گفتم یا حرف بدی زدم؟؟؟خیلی عذرمیخام برگشته میگه خفه شو بیا گ....منو بخور ،منم گفتم دهنتو ببند از تربیت و شعور بویی نبردی باهاشم قهرم،ب نظرت مردی ک اینجوره زن و بچه ش چطور میشن؟😔😔
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید