دکی1402 مدیر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 4988 بازدید | 562 پست کسی هس حسش قوی باشه جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم 1403/01/30 | 11:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسکارلتتتت عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 867 در مورد مهر ماهیا ؟من مهرم کجا عصبی بودم اخه مهرماهیا خیلی مهربونن من کلا یه پدیده جهش یافتم چون دقیقا بقیه مهریا خیلی آرومو وریلکسن خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3468 خب الان چیکار کنم؟ بنظرتون ارتباطمون مثل قبل میشه؟ چیکار کنم براش؟ فعلا اصلا طرفش نرو تا آروم بشه بعد چند روز از دلش در بیار آره درسته دلش شکسته ولی حس ام میگه تو دلش چیزی نیست آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11832 فعلا اصلا طرفش نرو تا آروم بشه بعد چند روز از دلش در بیار آره درسته دلش شکسته ولی حس ام میگه تو دلش ... آره این هستخیلی دوسش دارم عصبی بودم ناخواسته چیزی گفتمبعدش گفت که من چند مدت میرمبنظرم بعد چند روز میاد؟)) تـاسیـان `
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3468 آره این هست خیلی دوسش دارم عصبی بودم ناخواسته چیزی گفتم بعدش گفت که من چند مدت میرم بنظرم ... میاد شاید دو سه روز طول بکشه چون ناخواسته ناراحتش کردی از ته دل نبود اون الان عصبیه ولی آروم میشه آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
مثلmoon عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 210 فعلا اصلا طرفش نرو تا آروم بشه بعد چند روز از دلش در بیار آره درسته دلش شکسته ولی حس ام میگه تو دلش ... بنظرت امسال چی قبول میشم؟
nani_khanom عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 287 آروم هستی و با وقار مهربون هستی ولی یه کم گوشه گیری ماه تولدت تو پاییز یا زمستون رفتارت خوبه فقط گاه ... سلام عزیزم میشه بهم بگی حس احمد بهم چیه ؟واقعیه و خاستگاری میاد!؟ زمانش ؟
مرلین_هستم عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 6485 دقیقااااا درست ❤️ این دوتا سوالم بپرسم میرم🙈 بین اون ۸ تا دانشگاه مدنظرم ،کدوم قبولم؟(اگه بین ... @خانمخوشگله من آنِ توام مرا به من باز مده..
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3468 بنظرت امسال چی قبول میشم؟ رشته خیلی خوبی قبول میشی حس ام میگه تو رشته های ساخت سازی و درمانی آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11832 میاد شاید دو سه روز طول بکشه چون ناخواسته ناراحتش کردی از ته دل نبود اون الان عصبیه ولی آروم میشه ممنون عزیزم که جواب دادید. تـاسیـان `
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3468 سلام عزیزم میشه بهم بگی حس احمد بهم چیه ؟واقعیه و خاستگاری میاد!؟ زمانش ؟ دوسعت داره حس ام میگه جدیه و میخواست خواستگاری طول میکشه زمان میبره آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3468 دقیقااااا درست ❤️ این دوتا سوالم بپرسم میرم🙈 بین اون ۸ تا دانشگاه مدنظرم ،کدوم قبولم؟(اگه بین ... عدد ۵ و زمان زودی آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 من کلا یه پدیده جهش یافتم چون دقیقا بقیه مهریا خیلی آرومو وریلکسن اقا اسم ما رو خراب نکندستت درد نکنهاحتمالا خوشگلخانم بخاطر همین ماهتو تشخیص نداده جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3468 دقیقااااا درست ❤️ این دوتا سوالم بپرسم میرم🙈 بین اون ۸ تا دانشگاه مدنظرم ،کدوم قبولم؟(اگه بین ... دوستت داره قلبی آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
nani_khanom عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 287 دوسعت داره حس ام میگه جدیه و میخواست خواستگاری طول میکشه زمان میبره اخه من نمیخام ازدواج کنم الان ولی اره اون میگ الان میام چون درس دارم بنظرت امسال دانشگاه دولتی رشته خوب میرم در ج حد ؟ میخام ترکش کنم که ب درسام برسم 👩🦯💔
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3468 اقا اسم ما رو خراب نکن دستت درد نکنه احتمالا خوشگلخانم بخاطر همین ماهتو تشخیص نداده دقیقا گفتم اگه عصبی بشی کسی جلو دارت نیست😂 آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐