2789
آروم هستی و با وقار مهربون هستی ولی یه کم گوشه گیری ماه تولدت تو پاییز یا زمستون رفتارت خوبه فقط گاه ...

دقیقااااا درست ❤️

این دوتا سوالم بپرسم میرم🙈

بین اون ۸ تا دانشگاه مدنظرم ،کدوم قبولم؟(اگه بین ۱ تا ۸ عددی حستون میگه..)

و اینکه چه زمانی ارتباطم با اون شخص یه تغییر جدی میکنه؟ علاقش بهم درچه حده؟

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

مآه های تابستون یا بهار حس میکنم شخصیت آروم دادی ولی وقتی ناراحت یا اعصابت خورد لاشه کسی جلو دارت نی ...

مهرماهیم گلم وبه شدت وحشی وعصبی    

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مچکرم  میشه اگه بیشتر میتونی بگی

حس میکنم رابطه ات دچار سردی شده قهر دعوا داری دلش شکسته ازت تو هم دلت شکسته کلا یه مشکل پیش اومده رابطه ات دچار اختلال شده 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

پس پاییز میشی آره حس کردم اگه اعصابت خرد بشه کسی جلو دارت نیست۰🤣

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
اره😪😭😢😓

اشال نداره به آخرش فکر کن که قشنگه حس میکنم از ته قلبش دوستت داره و خودت هم خیلی عاشقی ولی قشنگ تموم میشه با همه سختی هاش

حس میکنم رابطه ات دچار سردی شده قهر دعوا داری دلش شکسته ازت تو هم دلت شکسته کلا یه مشکل پیش اومده را ...

وای جواب منم میدین؟

چهار بار اینا پرسیدم

بنظرتون چرا دوستم دیروز اینجوری کرد؟

تـاسیـان `

در مورد مهر ماهیا ؟من مهرم

کجا عصبی بودم اخه

مهرماهیا خیلی مهربونن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
آی که دلم تنگه چقدر😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خودت بی تاب نشون نده هرچی اینجوری کنی به ضرورت تموم میشه

وای جواب منم میدین؟ چهار بار اینا پرسیدم بنظرتون چرا دوستم دیروز اینجوری کرد؟

دوسعت دلش شکسته ازت و ناراحته کاری کردی ناخواسته که خیلی بهش فشار اومده و خیلی دلش شکسته ازت

😭😭😭😭😭😭ارتباطی نداریم باهم اون برا همیشه تنهام گذاش

یه روزی فکرش نمیکنی همه چی اونجور میشه که میخوای فقط تجمل و صبر باید داشته باشی صبرت کمه