2789
در مورد مهر ماهیا ؟من مهرم کجا عصبی بودم اخه مهرماهیا خیلی مهربونن

من کلا یه پدیده جهش یافتم چون دقیقا بقیه مهریا خیلی آرومو وریلکسن  

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
خب الان چیکار کنم؟ بنظرتون ارتباطمون مثل قبل میشه؟ چیکار کنم براش؟

فعلا اصلا طرفش نرو تا آروم بشه بعد چند روز از دلش در بیار آره درسته دلش شکسته ولی حس ام میگه تو دلش چیزی نیست

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فعلا اصلا طرفش نرو تا آروم بشه بعد چند روز از دلش در بیار آره درسته دلش شکسته ولی حس ام میگه تو دلش ...

آره این هست

خیلی دوسش دارم 

عصبی بودم ناخواسته چیزی گفتم

بعدش گفت که من چند مدت میرم

بنظرم بعد چند روز میاد؟))

تـاسیـان `

آره این هست خیلی دوسش دارم  عصبی بودم ناخواسته چیزی گفتم بعدش گفت که من چند مدت میرم بنظرم ...

میاد شاید دو سه روز طول بکشه چون ناخواسته ناراحتش کردی از ته دل نبود اون الان عصبیه ولی آروم میشه

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
آروم هستی و با وقار مهربون هستی ولی یه کم گوشه گیری ماه تولدت تو پاییز یا زمستون رفتارت خوبه فقط گاه ...

سلام عزیزم 

میشه بهم بگی حس احمد بهم چیه ؟واقعیه و خاستگاری میاد!؟ زمانش ؟

بنظرت امسال چی قبول میشم؟

رشته خیلی خوبی قبول میشی حس ام میگه تو رشته های ساخت سازی و درمانی

سلام عزیزم  میشه بهم بگی حس احمد بهم چیه ؟واقعیه و خاستگاری میاد!؟ زمانش ؟

دوسعت داره حس ام میگه جدیه و میخواست خواستگاری طول میکشه زمان میبره

دقیقااااا درست ❤️ این دوتا سوالم بپرسم میرم🙈 بین اون ۸ تا دانشگاه مدنظرم ،کدوم قبولم؟(اگه بین ...

عدد ۵ و زمان زودی 

من کلا یه پدیده جهش یافتم چون دقیقا بقیه مهریا خیلی آرومو وریلکسن    

اقا اسم ما رو خراب نکن

دستت درد نکنه

احتمالا خوشگلخانم بخاطر همین ماهتو تشخیص نداده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
دقیقااااا درست ❤️ این دوتا سوالم بپرسم میرم🙈 بین اون ۸ تا دانشگاه مدنظرم ،کدوم قبولم؟(اگه بین ...

دوستت داره قلبی

دوسعت داره حس ام میگه جدیه و میخواست خواستگاری طول میکشه زمان میبره

اخه من نمیخام ازدواج کنم الان ولی اره اون میگ الان میام 

چون درس دارم بنظرت امسال دانشگاه دولتی رشته خوب میرم در ج حد ؟ میخام ترکش کنم که ب درسام برسم 👩‍🦯💔

اقا اسم ما رو خراب نکن دستت درد نکنه احتمالا خوشگلخانم بخاطر همین ماهتو تشخیص نداده

دقیقا گفتم اگه عصبی بشی کسی جلو دارت نیست😂