2821
2789
عزیزم حستون درمورد قبولی کنکورم چیه؟ شهر ،دانشگاه و سطح رشته م ..

قبول میشی رشته عالی و بالا تو شهر و دانشگاه موقعیت خیلی خوب

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قربونت به زودی همع چیز برات به صورت خیلی خوب رقم میخوره ناراحت نباش حس میکنم افسرده و سر درگمی خودت ...

خدا کنه ❤💋تشکر 

نه فقط خسته ام همین ❤

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

درست نبود  چه حسای غلطی😶😔

عزیزم حس البته همه آدما دو رویی دارند یکی کم تر یکی بیشتر ولی حس میکنم چیزی تو دلت نیست قلب پاک مهربون داری و زود وابسته میشی و دست دلبازی مهربون و زیبایی ولی نا امیدی

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
چرا به موقعش میاد حس ام در مورد آینده ات خیلی روشنه خوش قلبی

ایشالا❤️ 

قربونت مرسی جواب دادی❤️❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ممنونمم😍😍 حستونو درمورد خودمم میشه بگید؟کلا ظاهر رفتار ماه تولد و ...

آروم هستی و با وقار مهربون هستی ولی یه کم گوشه گیری ماه تولدت تو پاییز یا زمستون رفتارت خوبه فقط گاهی اوقات زود رنجی

عزیزم حس البته همه آدما دو رویی دارند یکی کم تر یکی بیشتر ولی حس میکنم چیزی تو دلت نیست قلب پاک مهرب ...

حس میکنی متولد چه فصلی باشم ؟یا چه ماهی؟بنظرت شخصیت چجوریه ؟عصبی ؟آروم ؟...ممنون میشم جواب بدی گلم  

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
اینا مهم نیس برگشت و رابطم بگو 

الان برگشت نداره ولی آخرش همه چی خوب تموم میشه اونجور که میخوای

حس میکنی متولد چه فصلی باشم ؟یا چه ماهی؟بنظرت شخصیت چجوریه ؟عصبی ؟آروم ؟...ممنون میشم جواب بدی گلم & ...

مآه های تابستون یا بهار حس میکنم شخصیت آروم دادی ولی وقتی ناراحت یا اعصابت خورد لاشه کسی جلو دارت نیست ولی قلب پاکی داری و مهربونی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792