2777
2789
عنوان

موقعیت:💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 37 پست

زن اسد احمدددددد کجا رفتی خیلییی ناراحت شدم هعی میومدم تایپیکاتو می‌خوندم ذوق میکردم ای بابا دلم میخواد همه پسرا رو برم بزنم 😐🚶🏻‍♀️ 

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

ای بابا 😕 حالا چی استوری می‌کنه آخرین حرفییی ک زدین چی بود؟ ولی کلن معلوم نبود فازش چیه تکلیفش با ...

والا استوری درباره رهبر گذاشته بود نوشته بود تولدت مبارک فرمانده خااااک تو سرش کنن منم یه روز قبلش یه پست عاشقانه واسش  فرستادم فقط لایک کرد بی همه چیز هیچی نگفت...

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=335787980]والا استوری درباره رهبر گذاشته بود نوشته بود تولدت مبارک فرمانده خااااک تو سرش کنن منم یه روز قبلش ی ...[/QUOTE

نکنه بخاطر همون ناراحت شده باشه؟؟؟

وایییی خدا پسرا جنبه ندارن نباید میفرستادی اول واستا اون یه حرکتی بزنه 

والا استوری درباره رهبر گذاشته بود نوشته بود تولدت مبارک فرمانده خااااک تو سرش کنن منم یه روز قبلش ی ...

خیلی اشتباه کردی 

ی مدت پیگیرش نباش 

نه لایک استوریاش ن چیزی

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

اون بعد یه مدت فاز نصیحت برمیداره  اگه پیام بده البته احساس میکنم جایی ذهنش درگیره

نه باو اصلن من تایپیکای قبل رو هم دیدم پسره کلن فازش معلوم نیست چیه یه روز میگه ازدواج خوبه یه بار میگه بدعه اصلن نمیدونه با خودش چند چندعه😐 

ای بابا یه مدت هیچ کاری نکن ببین چه واکنشی نشون میده

دیگه رفت پی کارش امروز صبح استوری گذاشته برای شهادتم دعا کنید یکی نیست بگه اخه مرتیکه هول وقتی نشستی تو خونت چه جوری انتظار داری شهید بشی اسرائیییییییل برنه به کمرش الهیییی🤕🤕🤕🤕🥲😖😖🤧😐

.

دیگه رفت پی کارش امروز صبح استوری گذاشته برای شهادتم دعا کنید یکی نیست بگه اخه مرتیکه هول وقتی نشستی ...

این دیگه خیلی خنده ناراحت نشیا واقعیت از ته خیالم تلخ ترعه😂😂😂

دیگه رفت پی کارش امروز صبح استوری گذاشته برای شهادتم دعا کنید یکی نیست بگه اخه مرتیکه هول وقتی نشستی ...

خندم گرف گلم

بهش بگو بیا منو بگیر حداقل به جایی برسم 

هم تو بهشتی میشی هم من شاغل

درخواست دوستی ممنوع...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز