واسه سناریو های تلخی که ذهنم داره میسازه دارم گریه میکنم☹️☹️☹️☹️ الان مامانم عین چییییی داره خر و پف میکنه گفتم برم بیدارش کنم بگم اروم تر بعد گفتم یه روزی صدای همین خر و پفا برام ارزو میسه اگه یه روز مامانم نباسه الان نشستم دارم گریه میکنم....ایا من یک بیمار روانی ام؟😑😑😑😑
ای بابا 😕 حالا چی استوری میکنه آخرین حرفییی ک زدین چی بود؟ ولی کلن معلوم نبود فازش چیه تکلیفش با ...
والا استوری درباره رهبر گذاشته بود نوشته بود تولدت مبارک فرمانده خااااک تو سرش کنن منم یه روز قبلش یه پست عاشقانه واسش فرستادم فقط لایک کرد بی همه چیز هیچی نگفت...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا استوری درباره رهبر گذاشته بود نوشته بود تولدت مبارک فرمانده خااااک تو سرش کنن منم یه روز قبلش ی ...
خیلی اشتباه کردی
ی مدت پیگیرش نباش
نه لایک استوریاش ن چیزی
شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹