2777
2789
عنوان

اونایی که روگام زدن بیزحمت بیاین

180 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من پنج ماه پیش سقط داشتم بعداینکه سقطم کامل شد بلافاصله یه دوز کامل روگام زدم 

کسی هست که سقط کرده باشه مثل من و روگامی باشه؟

شما کی زدین روگامتونو؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
بله من هم بعد از سقط زدم دکترم گفت باردارم شدی باید تو ماه 7 مجدد بزنی

اها عزیزم من از چند تا ماما سوال کردم تو بیمارستان گفتن باید سقط کامل شه و بعد تا سه روز مهلت داری امپولو بزنی اما یه دکتر برگشت گفت از وقتی که خونریزیت شروع شد باید امپولو بزنی 

من میترسم حرف اون همه ماماو دکتر اشتباه باشه حرف این یکی دکتر درست بوده باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این بایت چیز نگران کننده ای نیست باید میزدی که زدی نگران نباش

مرسی گلم 

شما بچه اولتون بود که سقط شد؟بعدش بادار شدین؟

منم قبل شروع خونریزیم زدم عصر زدم و از فرداش به خونریزی افتادم ولی دکتر گفت اثرش تا 40 روز تو بدن میمونه من ترسیدم زود زدم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
من 1 سال صبر کردم و اقدام کردم دیگه باردار نشدم الان 3 ساله منتظرم این ماه رفتم تو سیکل میکرو انش ...

ان شا الله عزیزم 

حاملگی قبلیتون جنین ضربان قلب داشت؟میشه بپرسم واسه چی سقط شد

منم قبل شروع خونریزیم زدم عصر زدم و از فرداش به خونریزی افتادم ولی دکتر گفت اثرش تا 40 روز تو بدن می ...

دکتر بهت گفت از شروع خونریزی بزنی؟؟؟وای چه استرس گرفتم نکنه منم باید قبلش میزدم؟

ان شا الله عزیزم  حاملگی قبلیتون جنین ضربان قلب داشت؟میشه بپرسم واسه چی سقط شد

بله قلب داشت ولی دکتر احمقم حتی با سونو هم نفهمید باردارم و کلی دارو بهم داده بود میگفت ترشحاتت از عفونت شدیده

حتی علت پریود نشدنتم از همینه!!!!!!!!!!!!

بعدم که دیگه سقط شد

دکتر بهت گفت از شروع خونریزی بزنی؟؟؟وای چه استرس گرفتم نکنه منم باید قبلش میزدم؟

نه جانم دکتر گفت بعد از اینکه به خونریزی افتادی بزن من زودتر زدم فک نکنم مشکلی باشه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

از اینکه اطلاعات ماماها کمتر از دکتره درش هیچ شکی نیست

ولی مهم این بود که بزنی و توهم زدی،نگرانی نداره

کلا توی بارداری هر وقت دچار لکه بینی شدی باید روگام بزنی البته اگه خون باشه و حجمش زیاد،همه ی لکه بینیها و خونریزی ها به سقط ختم نمیشه،

کلا هر وقت احتمال قاطی شدن خون مادر با جنین وجود داره باید روگام بزنی

من بعداز سقط دیگه روگام نزدم چون تو لکه بینی زده بودم

این بارداریم هم تو لکه بینی روگام زدم بچه هم سقط نشد لکه بینیم هم درمان شد وقطع شده