2777
عنوان

خواهر شوهرم

926 بازدید | 22 پست

مادر شوهرم خیلی دکتر و اینا میره و خداییش از وقتی عروسشون شدم اکثرا باهاش میرم . بیشتر بخاطر ثوابش. میگم خدا کنه جای ثوابش پدر مادرم همیشه سلامت باشن . خواهر شوهرم هم اینجا زندگی میکنه تو شهر خودمون . 

چند شب پیش مادرش بهش گفت تو برای تراکم استخوان رفتی سه شنبه ( یعنی فردا ) با من بیا . اونم گفت باشه . منم سر افطار به مادر شوهرم گفتم اگه اون میاد که دیگه من نمیام . اونم گفت ارهههه دخترم گفته باهام میاد و ... 

خلاصه بهش زنگ زدم گفتم فلانی گفته بودی با مادرت میری فردا ساعت 11 باید بره یدفه گفت نههه راستش من روزه هستم نمی تونم برم !!! 

خوب منم روزه میگیرم ! شوکه شدم هیچی تلفن رو قطع کردم و گفتم به مادر شوهرم میگه نمیتونم بیام . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

شوهرم خیلی ناراحت شد گفت دیدمش بهش میگم واسه مادر خودت یه دکتر نمیری? 

بعد هر جا میشینه میگه مادرم فقط دختراش زنده نگه داشتنش ! جالب اینه که واسه مادرشون هیچ کاری نکردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم خیلی ناراحت شد گفت دیدمش بهش میگم واسه مادر خودت یه دکتر نمیری?  بعد هر جا میشینه میگه م ...

مادره هم میگه دخترام زنده نگهم داشتن یا نه؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

خدا خیرت بده چقدر خانمی

اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
عکس العمل مادرشوهرت چی بود

مادر شوهرم اولش گفت اینم دختر . بعد هیچی دعا کرد خدایا هیچ وقت علیلم نکن که محتاج بچه هام بشم 

تو چه حوصله ای داری زنگ زدی خواهرشوهرت پیگیر شدی! اصلا شاید مادرشوهرت از الکی گفته با دخترش میره

مادر شوهرم گفت زنگ بزن به دخترم بگو صبح میرم دنبالش 

بنده خدا دلش خوش بود که زنگ زدم اینطوری شد