2777
2789

منو شوهرم الان تو اون مرحله ایم 

توروخدا برام دعا کنید

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک .... ناخواسته امدی و خواستنی ترین خواسته منو بابایی شدی مهمون کوچولوم😍... ما و داداشی جون❤️ بی صبرانه منتظر قدمهای کوچولو و پر خیر و برکتتیم ....بی بی جانم ، جان عالم بفدای چادر خاکیت ...بنده نواز جان ، این همه معرفتو از خدات یاد گرفتی؟...زهرا جان ، من امید دارم به خوابم ، به تو به نظرت و به گنبد و بارگاهت ...خدایا قسم به اسم اعظم خداوندیت همیشه بین دلها مهربانی و عطوفت باشه که هر چی میکشیم از کینه و نفرته... کینه و نفرت و تفرقه و جدایی هم کار شیطانه ...خدایا مارو در پناه خودت حفظ کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به این چیزا نمیگن معجزه 

معجزه یعنی یه اتفاق فرا طبیعی 

معمولا رابطه ای که خراب بشه به دلایلی خراب شده که باید اون دلایل برطرف بشه 

و اگر نشه برگرده باز میشه همون آدم قبلی 

ولی من نمی‌دونم چرا اکثرا دنبال کسی هستن که رفته آدمی که بخواد بره هزار دلیل پیدا می‌کنه برای رفتن و آدمی که بخواد بمونه یا یک دلیل هم موندنی میشه 

در آخر باید بگم یه مدت که بگذره با خودت میگی که بهتر که رفت اینو بهت قول میدم

رهاش  کن  اگه سهم تو ازین زندگی  این ادم باشه هرجای دنیا هم بره بازم به تو برمیگرده&n ...

من یع جایی یه رفاقت ساده ولی از نظر من پر از محبت و از دست دادم یکسال تمام اشک ریختم و دوباره بهم برگشتیم خیلی غیرممکن بود❤️‍🩹