2777
2789
عنوان

نظرتون راجب A55 سامسونگ چیه؟

31192 بازدید | 41 پست

خیلی خوشکله و دوس دارم بخرمش شما به نظرتون خوبه ؟ پیشنهادی چیزی دارین بگین

در یک کلام اگه قرار نبود به دستش بیاری خدا هیچوقت فکرش رو توی دلت نمینداخت👌🏻🌟🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما خریدین گوشی آ۵۵ رو چجوریه؟؟

خیر هنوز نخریدم چون الان قیمت این گوشی غیر منطقی هست به واسطه حضور تازه توی بازار 

بذارین چند ماه بگذره اونوقت توی شهریور یا مهر به خرید این گوشی فکر کنید از همه لحاظ عالی هست و دوربین و صفحه نمایش و باتری و پردازنده خیلی خوبی داره و جنس گوشی هم از شیشه و آلومینیوم هست که این گوشی رو به یه انتخاب عالی تبدیل کرده

خیر هنوز نخریدم چون الان قیمت این گوشی غیر منطقی هست به واسطه حضور تازه توی بازار  بذارین چند ...

خیلی ممنون ازتون من گوشیم خیلی قدیمیه و یه جورایی فسیل شده تو این هفته باید بخرم نظرتون نسبت به آ۵۴ چیه؟گزینه خوبیه؟

خیلی ممنون ازتون من گوشیم خیلی قدیمیه و یه جورایی فسیل شده تو این هفته باید بخرم نظرتون نسبت به آ۵۴ ...

فدات 

آهان حالا که نمیتوتید صبر کنید دو تا گزینه دارید A54 و A35 سامسونگ 

که این دوتا گوشی ۸۵ درصد مشابه هم هستن ولی تفاوت هایی هم دارن که خودتون بسته به سلیقه ای که دارید میتونید انتخاب کنید 

به طور مثال دوربین این دو گوشی تقریبا یکسان هست و تفاوت آن چنانی ندارن 

پردازنده و سخت افزار این دو گوشی هم کاملا یکسانه 

فقط a35 جدید تر هست و یکسال بیشتر بروزرسانی های نرم افزاری و سخت افرازی دریافت میکنه و جدید تر هست 

و جنس پشت گوشی a35 شیشه ای هست درحالی که A54 پلاستیکی هست این یعنی اینکه کیفیت ساخت A35 بالاتر هست 

A54 یه مقداری توی باتری و شارژ دهی عملکرد بهتری داره و میتونه یه چیزی حدود ۲ ۳ ساعت بیشتر شارژردهی بیشتر داشته باشه 

اما اندازه صفحه نمایش A35 از A54 یه کمی بزرگتر هست و اگر دوست دارید نمایشگر گوشیتون بزرگتر باشه A35 توی این بخش برتری داره 

هر دو گوشی هم ضد آب هستن 

از طرفی قیمت ظرفیت ۱۲۸ هردو این گوشی ها تقریبا حدود ۱۴ ۱۵ میلیون تومن هست 

بنابراین اگه دوست داری گوشی جدیدتر و بزرگتر و با کیفیت ساخت بهتر در دست داشته باشید A35 و اگر دوست دارید گوشیتون یه مقدار شارژدهی بیشتری داشته باشه A54 رو بگیرید 

تما در کل A35 امتیاز بالاتری توی سایت های معتبر جهانی به دست آورده که خوب هرکدوم رو با این توضیحات که بیشتر می‌پسندین انتخاب کنین 

اگه سوالی دارین در خدمتم

فدات  آهان حالا که نمیتوتید صبر کنید دو تا گزینه دارید A54 و A35 سامسونگ  که این دوتا گو ...

من ظرفیت ۲۵۶ اگه درست گفته باشم این مدل رو میخوام دقیقا بین این دو مدل که گفتین موندم اما مگه آ۵۴هم شیشه ای نبود ظرفیت ۲۵۶؟رام ۸

من ظرفیت ۲۵۶ اگه درست گفته باشم این مدل رو میخوام دقیقا بین این دو مدل که گفتین موندم اما مگه آ۵۴هم ...

a54 جنس پشت گوشی شیشه ای هست ولی جنس فریم (دورتادور) پلاستیکه 

در حالی که A55 ( پشت گوشی شیشه و فریم آلومینیوم هست) 

ظرفیت ۲۵۶ حدود ۱۶ ۱۷ تومن هست 

دوربین سلفی آ۳۵ پایینتر هست

در حالت کلی اگر بخوایم با دقت به بخش دوربین این دوگوشی برسیم a55 پکیج دوربین بهتری داره از جمله دوربین سلفی که ذکر کردید 

و اینکه میگن آ۵۴ خیلی داغ میکنه بعضیا میگن نه خیلی عالیه 

واقعیت اینه که شما هر گوشی و یا تکنولوژی رو در نظر داشته باشید همشون بعد یه مدت استفاده حرارت پیدا میکنن ولی بعضی از موبایل ها درجه حرارت خیلی بالا میره و بعضی دیگر با اینکه گرم میشن ولی داغ نمیشن!

ببینید بین داغ شدن و گرم شدن تفاوت خیلی زیادی هست 

A54 هم مثل سایر گوشی ها گرم میشه ولی داغ نمیشه و کنترل حرارت خوبی داره و میشه گفت زیر استفاده های سنگین ممکنه داغ بشه 

ولی این گوشی کنترل حرارت خوبی داره و نگرانش نباشید 

هر سوالی دارید بفرمایید🌹

واقعیت اینه که شما هر گوشی و یا تکنولوژی رو در نظر داشته باشید همشون بعد یه مدت استفاده حرارت پیدا م ...

با توجه به اینکه (بیش از ۲ ساله در این زمینه اطلاعات دارم)من خودم با اینکه a35 جدیدتر هست ولی ترجیح میدم a54 استفاده کنم 

اما اگر بتونید یه مدت صبر کنید که A55 به ثبات برسه قیمتش احتنالا میتونید این گوشی رو با قیمت a54 خریداری کنید

واقعیت اینه که شما هر گوشی و یا تکنولوژی رو در نظر داشته باشید همشون بعد یه مدت استفاده حرارت پیدا م ...

ممنون از اطلاعاتی که بهم دادین و جواب سوالاتم رو گرفتم انتخابم یه کم سخت شد بین این دو گوشی اما بیشتر نظرم روی آ۵۴ بود 

ممنون از اطلاعاتی که بهم دادین و جواب سوالاتم رو گرفتم انتخابم یه کم سخت شد بین این دو گوشی اما بیشت ...

سلامت باشید وظیفس اگر عجله دارید برای خرید گوشی سراغ a54 برید 

و اگر میتونید صبر کنید تا شهریور_مهر برید سراغ A55🌹