2777
2789
عنوان

نظرتون راجب A55 سامسونگ چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31203 بازدید | 41 پست
سلامت باشید وظیفس اگر عجله دارید برای خرید گوشی سراغ a54 برید  و اگر میتونید صبر کنید تا شهریو ...

ممنون منم ترجیح میدم آ۵۴ بگیرم .گوشی الانم عملا از کار افتاده دیگه نمیتونم صبر کنم قیل عید همین گوشی آ۵۵ ۱۵ تومن بود دلار رفت بالا گوشیاهم رفت بالا ۱۰۰ در صد جفت گوشیا افت قیمت خواهد داشت 

با توجه به اینکه (بیش از ۲ ساله در این زمینه اطلاعات دارم)من خودم با اینکه a35 جدیدتر هست ولی ترجیح ...

دقیقا منم فکر میکنم آ۵۴ بهتر هستش بازم بعد خرید گوشی سوالی داشتم مزاحم میشم 🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون منم ترجیح میدم آ۵۴ بگیرم .گوشی الانم عملا از کار افتاده دیگه نمیتونم صبر کنم قیل عید همین گوشی ...

واقعا خرید گوشی لذت داره 😅 نمیتونم ازش سیر شم 

به نظرم از سایت تکنولایف خرید کنید سایت خیلی خوبی هستش با چند تا شعبه حضوری و ارسال به سراسر کشور و قیمت های فوق العاده جذاب و تضمینی 

من خودم یه بار برای خودم و یه بار برای خواهرم گرفتیم که خیلی راضی بودیم 

جالب اینکه اونا توی تهران هستن و ما یزدیم 

بعد ساعت ۳ بعد از ظهر سفارش دادیم و فردا ساعت ۱۲ ظهر دستمون اومد 😅 کمتر از ۲۴ ساعت 

در یک کلام اگه قرار نبود به دستش بیاری خدا هیچوقت فکرش رو توی دلت نمینداخت👌🏻🌟🌈
واقعا خرید گوشی لذت داره 😅 نمیتونم ازش سیر شم  به نظرم از سایت تکنولایف خرید کنید سایت خیلی خ ...

عزیزم من رفتم بازار جمعه همه آ۳۵ رو توصیه میکردن اما نمیدونم حس میکنم قیمتش ریزش میکنه و دوست ندارم بخرمش و آ۵۴ هم ۱۷ خورده ای بود حس میکنم نسبت به قبل عید که ۱۵ تومن بود قیمتش نمی ارزه ۱۷ و خورده بود اونم .نظرتون نسبت به آ۳۴ چیه؟؟کیفیت پردازنده کلا نسبت به همه چی؟قیمتش هم ۱۳ تومن بود 

سلامت باشید وظیفس اگر عجله دارید برای خرید گوشی سراغ a54 برید و اگر میتونید صبر کنید تا شهریور_مهر ب ...

سلام وقت بخیر 

ببخشید من هم می‌خوام گوشی بخرم الان a55خوبه از هر لحاظ؟ارزش خرید داره؟ در این رنج شیائومی بهتره یا سامسونگ؟

از لحاظ قیمت هر چی میگذره بالاتر می‌ره 

هفته قبل 19بود الان 22

بنظرتون بخرم؟

خیر هنوز نخریدم چون الان قیمت این گوشی غیر منطقی هست به واسطه حضور تازه توی بازار بذارین چند ماه بگذ ...

چه خوبه اطلاعاتت خوبه گوشی اس۲۳اف ای چطور گوشیه هست من گوشی میخام دوربینش عالی باشه کاش اولترا ارزونتر بود

خدایا شکر بابت همه چی
خیر هنوز نخریدم چون الان قیمت این گوشی غیر منطقی هست به واسطه حضور تازه توی بازار بذارین چند ماه بگذ ...

الان توی شهریور هستیم میخوام a55بگیرم شده ۲۰ ...۲۱تومن ک پایین نیومد چراقیمتش

سلام عزیزم گوشی a55 خریدید میشه یه راهنمایی بکنید میخواستم گوشی s21feبخرم هرچی توبازارگشتم پیدانکردم a55زیاد بود به نظرت a55به پای s21میرسه یکی از آشناها s21داشتن خیلی دوربینش خوب بود من برام دوربین خیلی مهمه بعد این که a55خیلی مدلش زیاده و قیمت ها متفاوفته حافظه ۱۲۸ ازهمه ارزونتره به نظرت خوبه می‌خوام توقیمت های۱۸ یا۲۰ بیشترنشه دیدم توگوشی اطلاعاتت زیاده ازت سوال کردم ممنون میشم جواب بدی

فدات آهان حالا که نمیتوتید صبر کنید دو تا گزینه دارید A54 و A35 سامسونگ که این دوتا گوشی ۸۵ درصد مشا ...

سلام عزیزم شما یچیزو اشتباه گفتید قاب گوشی a54 که شیشس ولی a35 پلاستیک اینو درست کنید لطفاً اشتباه تایپ شده