2777
2789
عنوان

نظرتون راجب A55 سامسونگ چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31203 بازدید | 41 پست
من ظرفیت ۲۵۶ اگه درست گفته باشم این مدل رو میخوام دقیقا بین این دو مدل که گفتین موندم اما مگه آ۵۴هم ...

سلام عزیزم چرا اون خانوم اشتباه گفتن قاب a54 از پشت شیشس و a35 که پلاستیک اشتباه تایپ کردن 

سلام عزیزم گوشی a55 خریدید میشه یه راهنمایی بکنید میخواستم گوشی s21feبخرم هرچی توبازارگشتم پیدانکردم ...

سلام عزیزم a55 با s24 برابری می‌کنه ن با s21 که سهله همون a55 بگیر منم میخام بگیرم شنبه سفارشش میدم شده ۲۱میلیون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چرا اون خانوم اشتباه گفتن قاب a54 از پشت شیشس و a35 که پلاستیک اشتباه تایپ کردن

بله مثل اینکه اشتباه تایپی بوده من آ۵۴ خریدم اونموقع که رفتم بازار آ۵۵ هنوز نیومده بود خیلی و اینکه بیشتر آ۳۵ رو پیشنهاد میدادن اما من آ۵۴ گرفتم و راضیم بعد اینکه من خرسدم قیمتش رفت بالاتر

سلام عزیزم شما گوشی a55 خریدین؟

من پارسال ۵۴ خریدم از دوربینش راضی نیستم

عکسای سلفیم تیره و کدر میشه 

و دوربین اصلیش رنگ عکسا رو زرد میکنه ، اصلا رنگارو واقعی نشون نمیده میخوام ۵۵ بخرم 

میخواستم ببینم شما تو این زمینه اطلاعات دارین؟

خیر هنوز نخریدم چون الان قیمت این گوشی غیر منطقی هست به واسطه حضور تازه توی بازار بذارین چند ماه بگذ ...

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی 

من گوشیم شکسته و نیاز شدید دارم 

از طرفی هم پول زیادی ندارم که بخوام خرج کنم 

بین آ 35و آ54موندم 

بنظر شما کدوم بخرم دوربین هم برام مهمه چون یه سری فعالیت می‌خوام تو اینستا انجام بدم 😭🥲

نمیدونم دقیق ولی من A53 داشتم عالی بود

اگه این امکانات و کیفیتش بالاتره قطعا گوشی خوبیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

با توجه به اینکه (بیش از ۲ ساله در این زمینه اطلاعات دارم)من خودم با اینکه a35 جدیدتر هست ولی ترجیح ...

سلام، ببخشید آخر a55 گرفتید یا a55?? 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چون منم میخوام a55 بخرم، میخواستم بدونم شما ازش راضی هستید؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فدات آهان حالا که نمیتوتید صبر کنید دو تا گزینه دارید A54 و A35 سامسونگ که این دوتا گوشی ۸۵ درصد مشا ...

به نظرم اگر اطلاعات کافی ندارید اطلاعات غلط ندین پشت a54 شیشه هست کیفیت a54 بهتره شارژ نگه داشتنش بهتره a35 داغ میکنه و...