2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157517 بازدید | 697 پست

من باورم نمیشه، واقعا اسی رفت خونه نامزدش؟؟؟ 🫥🫥🫥حوصله ام نگرفت همه رو بخونم، دلیل رفتنش رو گفت؟؟؟ 

فقط اسی جان یه جا گفتی این حجم از بیشعوری یهویی خیلی برات عجیبه، ببخشید اینو میگم ولی نامزد شما با اون طرز چت کردن و صحبت کردن بیشعوریش رو ثابت کرده بود نمیدونم چرا الان تعجب کردی، من جای مامانت بودم و میفهمیدم چه اتفاقاتی افتاذه یه دونه میزدم تو. گوش پسره، نامزدی رو هم بهم. میزدم تا بفهمه دختره من اسباب بازیش نیست و حق بی احترامی نداره،،، حتما به خانواده ات بگو، فردا پشیمان میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منکه اسکرین چت هاتو قبل خواستگاری خوندم رفتار خوبی ازش ندیدم.من فک کنم بااین حرفا چشممون زدن و… میخوای خودتو چول بزنی

و اینکه فک کنم سنت کم باشه

بااینکه توی تاپیک قبلی همه گفتن بیشتر فکر کن اسی

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
این که درسته قضیه اسی رو کامل دنبال کنی ربطی به چشم خوردن نداره... والی خودمم به شدت اعتقاد دارم چش ...

آره منم کاری با چشم زخم ندارم

کلا نباید اینا رو به کسی گفت

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️

فقط بچه ها یه چیزی اسی نسبتا محترم یه ملت رو اسکول کرده تاپیک میزنه یه چیزی مینویسه و میره 

جالبه هردوتا تاپیکش پربازدیده اما خودش چندتا کامنت گذاشته ؟

ادمی که میخواد کارخودشو بکنه اصلا چرا نظر میپرسه واقعا 

فقط بچه ها یه چیزی اسی نسبتا محترم یه ملت رو اسکول کرده تاپیک میزنه یه چیزی مینویسه و میره  جا ...

چرا واسه کسی که خودش دوست داره بی ارزش باشه و سرشو کرده زیر برف داریم دل میسوزونیم اصلا... دقیقا هم هیچ کامنتی رو هم ج نمیده که بگه من همه چی دونم لابد😐 

آخ که خدا عقل داده به انسان برای این روزا 😐

عزیزممم  اگر می‌دونی چشم زخمه یه یاسین بخون که معجزه گره  انقد ناراحت نباش درست میشه ...

میشه بگی چی برای ازدواج خوبه؟ 

ازدواج با شخص مورد نظر

راحت باشه توروخدا

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.