2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157519 بازدید | 697 پست
جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

من هیچ وقت از خوشیام استوری نمیذارم.روزمرگی نمیذارم اصلا حتی مناسبتامون و کادوهامونم نمیذارم.یعنی شوهرم خیلی دوس نداره زندگیمون کف اینستا باشه یا کسی از زندگیمون سر دربیاره

Kiziim

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تایپک قبلی 80صفحه گفتن نرو خودتو سبک نکن حالا هم که رفتی دیگه کسی کاری ازش برنمیاد فک نکنم فامیل اونقد مهم باشن تو خودتو بندازی تو چاه والا‌ما رسم داریم تا نامزد یا عقد کنیم عروس با خانواده پاگشا میکنن هدیه میدن گوسفند سر میبرن شما حتی خانوادش بهت احترام نزاشتن خودشم بی محلت کردیه حالا میگی چشم زدن خودت زدی به اون راه که چی بشه

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
خسته نباشی ! پس آخر رفتی و خودتو قشششنگ کوچیک کردی .

عزیزم میشه تاپیک یکی مونده به آخرم رو گزارش بزنی💚

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
من هیچ وقت از خوشیام استوری نمیذارم.روزمرگی نمیذارم اصلا حتی مناسبتامون و کادوهامونم نمیذارم.یعنی شو ...

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
تایپک قبلی 80صفحه گفتن نرو خودتو سبک نکن حالا هم که رفتی دیگه کسی کاری ازش برنمیاد فک نکنم فامیل اون ...

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

حقت بود چقدر گفتیم نرو آنقدر خودتو خار و ذلیل و بی عزت کردی ما که بد تو رو نمی‌خواستیم راهنماییت کردیم گفتیم خسیسه نرو بهم بزن 

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

آقا محمدا قبلنا خوب بودن بگیر بودن و دست و دلباز الان چی شده🫥😂

اسی این همه انسان حرف های روانشناسی بهت گفتن قشنگ رایگان در اختیارت گذاشتن حالا چرا جواب نمیدی ببینیم چی شد آخر این آقا محمدت💩😂

هشت سال ازعمرتونو حروم میکنید براچی  اگه ازدواج کرده بودی حداقل یه چیزی وااااای

اصلا ام محروم نکردم خیلیم تجربه ب دست اوردم که قطعا کمک میکنه تو زندگی متاهلی خیلی عاقل باشم و زندگی رو تو دستم بگیرم

لاییییک نکنید توروخدا نکنننننننن دیونم کردین لایک نکن 

من اصلا همچی آدمی نیستم تا به حال هم سعی کردم یه جوری بگم تا طرفم ناراحت نشه

ولی

در مورد شما

ببخشا

مثل این میمونه که نامزدت قبلا یه دوست دختر داشته باشه و اون دختر برگشته باشه و نامزدت بهم ریخته و این رفتارا رو داره

یکم بیشتر زیر نظر داشته باش

حواستون جمع کن

یه وقت بعدا نبینی با همن و شما ضایع نشی

ببخش این به ذهنم اومد

اسی این پیامو با اجازت محض اطلاع دوستان گذاشتم💚

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

اینجا پادگان نیس،ی کوچولو تحمل کنین تاپیک نزنین مگر ضروری،ک تبلیغاتشون خاک بخوره بفهمن اینجا باوجود ما سایته و باید ب حقوق ما احترام بذارن