2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157523 بازدید | 697 پست

چشم چیهههه خاااااهش میکنم اگ اخلاقش بده تو همین نامزدی همه چیو تموم‌کننننن ن‌مث من بخاطر دوتا بچه باید این زندگی سگیو تحمل کنممممم...زندگی میکنم بخاطر بچه هام فقطططططط...و امیددارم ب اینکه شاید ی روزی شوعرم زودتر بمیره و جدا بشیم بدون طلاق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فاجعه چطوری چشم بستی رو کاراش؟؟؟؟عزیزم زندگی انقد ساده نیست لطفا درست تصمیم بگیر بعنی چی گفتی بلد نیست مثله من محبت کنه مرد برا محبت کردنه و زن یه جنس ظریفه شما اینو کاملا برعکس کردی انگار اون شوهر کرده

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

اینهمه آدم تاپیکتو خوندن و نظر دادن که نرو، آخر پاشدی رفتی؟!!!

تو که نظر اینهمه آدمو به یه ورت حساب نمیکنی چرا میای تاپیک میزنی☹️

بنظرم با رفتنت خودتو کوچیک کردی بهتر بود یه قرار دونفره میذاشتین مینشستی منطقی و آروم دلیل این تغییر رفتارشو میپرسیدی

الان میری به نامزدتم میگی تو نی نی سایت از خوش هامون گفتم چشم خوردیم تقصیر ما نبود  گشنگم چشم بقیه بینمون اختلاف انداخت . خیلی ضعیفی اسی پاشو شدی رفتی😬

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

عزیزم چشمت نزدن چشماتو باز کن تاپیک قبلیتو خوندم این بدرد نمیخوره ازش شوهر در نمیاد اگه خواهرم بودی ...

خیلی خودشونو قبول دارن......................همین مردم همشون از بی شوهری مردن  مونده تو رو چشم بزنن اسی................

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به اسی فحش بدید ، بزنید تو سرس ، بگید بیعرضه  و بی اعتماد به نفس !!!!

هیچکدوم درکش نکردید ، خانواده جنگی.  مادر مریض و خودخواه که روز خواستگاری اسی میخواسته بره خونه داداشش ، اسی مثل یک کلفت تو خونه کار میکرده ، باباش پول شیرینی و میوه روز خواستگاری رو از اسی میگیره ، 

مادرش زنگ زده به خواهر اسی که دارن میان این دختره رو ببرن ما از دستش راحت شیم   

یک جهنم واقعی بوده زندگی ش بعد شما دستور بدید که اسی عشقش رو رها کنه باز بمونه تو این جهنم ! 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند