2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157525 بازدید | 697 پست
اینجا میاد که فقط درد و دل کنه ،از بس احمقه  یکی نیست بهش بگه آخه کی میاد چشم تو بزنه  ب ...

😂😂😂😂

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دنیا ب اویزونی تو ندیدم عزیزم،مگ چندسالته انقدر عشق شوهر و ازدواج کردنی یکم بخاطر خودت خوددارباش بنده خدا دوستت خدا میدونه وقتی باتو صحبت میکنه چندکیلو کم میکنه،دلم بهش سوخت

اون پسر بنده خدارم تو دیونه کردی باکارات یکم بزرگ شو

همینکارارو کردی ازت فراریه 

البته اگ همه اینا تراوشات ذهنیت نباشه 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

عزیزم تاپیک قبلتم گفتم بدون پدر مادرت دفعه اول دعوتت کردن حتی بهت زنگ نزده مادرش فقط گفته بیا خونمون اونم پسرش .. گفتیم نروو برا چی رفتی .. نامزدی چیز مهمی نیست تا عقد نکردی اینو ول کن

شما بهتره بیشتر مشاوره برید قبل ازدواج نامزدی برا شناخت رفتار های طرف مقابله آدم با یه دوست هم جنس چندساله هم ممکنه بعد زمان زیادی اخلاقای بدشو بفهمه اونوقت نامزدی که تازه آشنا شدید نمیشه گفت چشم زدن به جا این حرفا بیشتر همو بشناسید 

@niniyar_5  

@niniyar_3  

سلام خسته نباشید استارتر دوتا تاپیک زده دتتاشم رفته پربازدیدا و خودش میره و جواب کسی رو نمیده این وسط ۴۰ و ۵۰ صفحه کابرا دارن بهم توهین میکنن و دعوا راه انداختم لطف کنید رسیدگی کنید.

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

رفتی خونشون پس باید کوچیکت میکرد تا تو باشی تا وقتی پدر مادرش رسماً زنگ نزدن و دعوتت نکردن نری خونشون همینو میخاسی سنگ رو یه بشی هه واقعا التماس تفکر یکم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

دختره احمق🤮

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟