2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157525 بازدید | 697 پست

من بهت نمیگم جدا شو یا نامزدی رو بهم بزن

فقط عقد رسمی رو به تعویق بنداز تا به شناخت بیشتر برسی

یاد نامزدی اول خودم افتادم که سریع عقد کردم و نشونه ها رو جدی نگرفتم به این بهونه که طرفم اخلاقش خیلی خوبه...

اینم یادت باشه همه آدما اوایل اخلاقشان خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جواب یدونه از کامنتا رو هم نداده😑

خب تو که اصلا نظر مارو نمیخوای برای چی تاپیک میزنی؟

همچین میگه نمیتونم بهم بزنم به خاطر فامیل و ۷ ساله باهمیم انگار اینا دلایل خوبی برای موندن تو رابطست😑

والا بنظر میاد شما وابستش هم نیستی فقط برای حرف مردم و زمان رابطه که دهن پر کنه میخوای ادامه بدی وگرنه ازش خوشت هم نمیاد

از این ادما تو فامیل داریم تمام کاراشون اداییه

چندش اورن واقعا. کسی که به خودش و خوشحالیش اهمیت نده چندش اوره...

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

بخاطر حرف مردم میخای یه عمر زندگیت و خراب کنی مگه مردم میخان بجات زندگی کنن بنظرم هر علائم و هشداری رو تو دوران نامزدی نادیده نگیر که فردا تو زندگی عذاب میکشی 

دو روزه غيبش زده تاپيكش اينهمه كامنت گرفته پربازديد شده اومد اينا رو نوشت رو رفت همه هم برا ديوار ن ...

دقیقا 

همیشه هم برخلاف نظرات عمل می‌کنه 

توی چشم بودن رو دوس داره بخاطر همین پربازدید که میشه محل نمی‌ده

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
منم ۸ ساله تو رابطم تنها دلیلی ک موندم تا الان این بود ب پوششم کاری نداشت گفت هرجور راحتی ولی من نیس ...

هشت سال ازعمرتونو حروم میکنید براچی  اگه ازدواج کرده بودی حداقل یه چیزی وااااای

https://daigo.ir/secret/41700181532

مگه قرار نشد نری😐😐 ببخشید ولی وقتی خودت عزت و احترامتو حفظ نمیکنی از پسر غریبه انتظار نداشته باش احترامتو نگهداره 

حتی مادرشم زنگ نزده دعوتت کنه اینو تاپیک قبلیتم‌ نوشتم برات 

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
دقیقا  همیشه هم برخلاف نظرات عمل می‌کنه  توی چشم بودن رو دوس داره بخاطر همین پربازدید که ...

اینجا میاد که فقط درد و دل کنه ،از بس احمقه 

یکی نیست بهش بگه آخه کی میاد چشم تو بزنه 

با اون نامزد درپیت و مزخرفت