بی احترامی؟؟؟ شما اصلا نوشته من رو نخوندید یه چیزی داخل ذهنتون تصور دارید و برای خودتون جمله ردیف میکنید
اولین اصل یک رابطه صحیح احترامه و اگه طرف مقابل بی احترامی کنه که اون رابطه زیر سوال میره!!!
من دارم مبگم وقتی اختلاف نظر پیش میاد و ادم به هردلیلی عصبیه باید سکوت کنه تا اردم بشه وگرنه بی احترامی اصلا نباید وجود داشته باشه توی یه رابطه درست.
از نطر من استارتر عاشق نیست و مهرطلبه یه سرچ کوچیک بزنید متوجه میشید که علائمش رو داره و اسم هر چیزی رو عشق نذارید لطفا!
خودتونم میگید طبق گفته خودشون ایشون تصور میکنن که عاشقن این رابطه با توجه به صحبتاشون به هیچ عنوان عشق نیست.
چالش های زندگی دلیلی برای بی احترامی نیست دوتا انسان بالع باید بلد باشن احساساتشونو کنترل کنن و احترام همو نگه دارن.
من تجربه زیست خودم رو میگم و اینکه زندگی من براتون شبیه کتاب هاست چون خودتون تجربش نکردین واقعا ناراحام کرده و براتون از خدا میخوام تجربش کنید.
من که به استارتر گفتم این رابطه عشق نیست و خودشو گول نزنه و بنظر من این رابطه همینجا باید تموم بشه و رابطه ای که از اول بخواد اینجوری پیش بره در اخر میشه یه زندگی پر از تنش و طرف خودشو اینجوری اروم میکنه که واقعیت همه زندگی ها همینه!
در هر صورت موفق باشید.