2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157526 بازدید | 697 پست

به سنگ میگن سنگینی یا سبک میگه دست خودمه🪨التماس تفکر...وقتی اینجوری با بی حرمتی دعوت شدی ورسما کسی ازت دعوت نکرد نباید میرفتی....یه وقتایی غرور داشتن خوبه...چرا شخصیت خودتون رو انقدر پایین میارید که بی احترامی ببینید؟درمورد رابطتون با این آدم یکم بیشتر دقت کنید وبه خاطر فامیل ودوست وآشنا خودتون رو نسوزونید...‌به چشم ونظر هیچ اعتقادی ندارم...دوران جاهلیت گذشته با عقل وچشم باز تصمیم بگیرید.خودتون رو گول نزنید

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکهات منو یاد تولید محتوای اینستا میندازه 

فقط چیزی که فهمیدم تحقیر کردن خودت بود 

این همه اقا محمد اقا محمد 

بعد اون میگه بگو برم بخوابم

دیگه چیز به این واضحی!!!

تربیت و شعور انقدر واضح خودش رو نشون میده که اگه در شان خودت باشه باید بپذیریش 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

به خدا کم مونده بود بگه اقا محمد و درد🥴

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

سال ۱۴۰۳ هست هنوز حرف مردم و فامیل برات مهمه؟؟

اول راه هستی

بزن در باسنش

گورشو گم کنه

فردا با یه بچه شرایط سختتر میشه

( بااحترام)

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

اسی شرمنده ها ولی چرا اینقدر اویزونشی وقتی اینقدر باهات بد حرف زد باز پاشدی رفتی خونشون در ضمن اصلا لازم نیست برای هر چیزی ازش نظر بخوای که فک کنه برای همه چی باید بهش گزارش بدی پیرو تاپیک قبلیت  درکل اگه از الان اینطوری کنی به بعد تو نحوه نشستن راه رفتنت هم دخالت میکنه

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
قضاوت نمیکنم استغفرالله توبه خدایا ولی شاید دوستت حسودیش شده براتون یه کاری کرده شاید رفته دعانویسی ...

ببخشید نمیخواستم‌بگم ولی تاپیکای قبلیشو بخون در این مورد اصلا چشم زخمی وجود نداره.شخصیت این اقا همینجوره دو سال پیش کات کرده به خاطر سردیش و اخلاقش باز برگشته این خانم با عرض معذرت اویزونه.اصلا برا خودش شخصیت قایل نیست.یه دعوت نکردن دفعه اول ببین‌چه جوری گفته بیا همه گفتن نرو بعد این خانم هی گفت دلم شکسته خواستم برم‌چی بپوشم اصلا تو یه  عالم دیگست عاقبت پاشده رفته و محلش نزاشته.بنده خدا دوستش به چی حسادت کنه که بره دعا بگیره این‌اقا با این‌اخلاق از ۱د فرسخیش فرار میکنن

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

نمیدونم بقیه چه جورین ولی ما که انقد به پسر سخت نمیگیریم .بعد عقد یا نامزدی یکی دو هفته بعد خانواده داماد عروسو و خانوادشو و قبلا که ارزونی بود حتی خاله عمو عمه دایی رو دعوت میکردن.الان فقط عروس و خانوادش.و خانواده عروس هم چند هفته بعد هم بعد عقد هم بعد عروسی پاگشا میکنن.من داداشم‌نامزد کرد عقد کرد بعدش یه مهمونی گرفتن در حد عقد .وضع مالیمون هم خیلی معمولیه.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

خداروشکر زندگی من و همسرم هیچ مشکلی نداره چشم بد به دور از ما اما برای روشن شدن شما عرض کنم  ...

من الان متوجه شدم مشکل کجاست شما چون تو زندگی خودتون اینو تجربه نکردین تصور میکنید این زندگی رویاییه و فقط داخل کتاب هاست

بحث باهاتونم بی فایده هست چون چیزی رو که تجربش نکردین حس میکنید وجود نداره

و هرکسی هم ازش صحبت کنه از تطر شما داخل کتاب زندگی میکنه

در ضمن من به شما انگی نزدم چیزی بود که خودتون نوشتید

واقعا ناراحت شدم که چیزی به این سادگی براتون اینقدر دور از تصوره

موفق باشید و آرزو میکنم تو زندگیتون عشق واقعی رو تجربه کنید

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ضمنا‌هر انسانی آنقدر باید نفس قوی و اعتماد بنفس قوی داشته باشه که در مقابل هر بی احترامی سکوت نکنه . ...

بی احترامی؟؟؟ شما اصلا نوشته من رو نخوندید یه چیزی داخل ذهنتون تصور دارید و برای خودتون جمله ردیف میکنید

اولین اصل یک رابطه صحیح احترامه و اگه طرف مقابل بی احترامی کنه که اون رابطه زیر سوال میره!!!

من دارم مبگم وقتی اختلاف نظر پیش میاد و ادم به هردلیلی عصبیه باید سکوت کنه تا اردم بشه وگرنه بی احترامی اصلا نباید وجود داشته باشه توی یه رابطه درست.

از نطر من استارتر عاشق نیست و مهرطلبه یه سرچ کوچیک بزنید متوجه میشید که علائمش رو داره و اسم هر چیزی رو عشق نذارید لطفا!

خودتونم میگید طبق گفته خودشون ایشون تصور میکنن که عاشقن این رابطه با توجه به صحبتاشون به هیچ عنوان عشق نیست.

چالش های زندگی دلیلی برای بی احترامی نیست دوتا انسان بالع باید بلد باشن احساساتشونو کنترل کنن و احترام همو نگه دارن.

من تجربه زیست خودم رو میگم و اینکه زندگی من براتون شبیه کتاب هاست چون خودتون تجربش نکردین واقعا ناراحام کرده و براتون از خدا میخوام تجربش کنید.

من که به استارتر گفتم این رابطه عشق نیست و خودشو گول نزنه و بنظر من این رابطه همینجا باید تموم بشه و رابطه ای که از اول بخواد اینجوری پیش بره در اخر میشه یه زندگی پر از تنش و طرف خودشو اینجوری اروم میکنه که واقعیت همه زندگی ها همینه!

در هر صورت موفق باشید.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛