2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 158419 بازدید | 697 پست

امیدوارم بخونی... 

مشکل اول و اصلی خودتی... فعلا عقد دائم نکن، اول برو مشاوره عزت نفست پایین به نظر میرسه برو خودتو بشناس مشکلاتتو بشناس بعد باهمسرتم برو با نظر مشاور پیش برید.. خیلی دلم سوخت واست میتونم حست رو درک کنم خودمم همین بودم کلا بیشتر خانومای ایرانی همینن.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣😂اتفاقاً اکثریت هم مخالف رفتنش بودن  فکر کنم پربازدید خورده بود ولی آخرش رفت ک کوچیک بشه ت ...

الان هم فکر نکنی پشیمونه از رفتن ، الان از دست ماها ناراحته که چرا با من اینجوری حرف میزنید . 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

چشم زخم حقیقت داره و یا انسان رو میکشه یا در حد مرگ میبره  ما حتی توو قران ایه برای چشم زخم داریم . خودمم بلدم چشم زخم بگیرم یعنی دعاشون بلدم که باطلش کنم 🥰🥰

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

سلام خانوم گل 

من تایپیک قبل شمارو هم خوندم 

من بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان چون فامیل از نامزدی خبر دارن بخاطر حرف مردم و فامیل این رابطه رو ادامه ندی 

یعنی چی آخه 

خدایی نکرده الان نامزدی بهم بخوره بهتره 

یا فردا طلاق بگیری با بچه اون که بدتره......

نمیگم یه دفعه قیدشو بزن 

اما یه چند روز باهاش سرد شو مثل خودش 

اگه مشکلی داشته باشه بهت میگه که بخاطر اینه که اخلاقش عوض شده 

ولی اگه براش مهم نبود ناراحتیت و سرد شدنت 

مطمعن باش مشکلی هست و پشیمون شده 

و میخواد یه جوری رابطه رو از طرف شما به هم بزنه نه خودش 

خیلی فکر کن عزیزم بیین میتونی یه عمر این اخلاق و بی احترامی رو تحمل کنی 

اگه آره ادامه بده 

اگه نه تمومش کن 

حتما به مادرت بگو جریان رو 

و همچنین چند روز بگذره مادرت با مادر نامزدت حرف بزنه 

که بعد گردن شما نندازه همه چیو 

جداب رفتار کردن چطوریه؟ وقتی بعد از ۷ ۸ ماه رابطه و حرف جدی در مورد ازدواج سرد میشه و کلا میکشه کنار ...

خب دیگه ! سیاست یعنی این 

بدونی کی محبت کنی که عقب بکشی 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

در پایین بودن عزت نفس استارتر همین بس که تو همین تاپیک خیلیا بهش تندی کردن حتی یه جاهایی توهین شده بهش به خاطر اشتباهش و رفتنش که از ناراحتیشونه اما این خواهرمون حتی حاضر نمیشه محترمانه تاپیکو ببنده بعد بشینه با خودش فکر کنه ببینه چیکار کرده!!!!!

هر چی گفتنی بود رو بچه ها گفتن از صد تا خواهر برات بیشتر خواهری کردن. اینو بدون تو دوره نامزدیتو رسمی نشدنتون خدا هم واست خدایی کرد اینجا تاپیک زدی و راهنماییهای لازم گرفتی.

دیگه از اینجا به بعد هر چی شد انگشت اتهامت رو سمت کسی نگیر جز خودت 

منم همینطور همه میگفتن چیشده این اومده تورو گرفته خیلی سر تره چه شوهر خوبی فلان 

شوهرمو مریض شد سخت تا چندماه افتاد تو خونه بی پول شد بد اخلاق شد اصلا آرزو کردم بمیرم 

نامزدت خیلی بی احساس و دوست نداره 

اینک میگی اوایل خوب بود بخاطر اینک میخان اولش خوب بنظر برسن . بعدش روی واقعی‌شان نشون میدن 

ربطی به چشم زخم نداره 

توهم خواهشا کمی اعتماد بنفستو ببر بالا 

اگ دیدی بازم باهات درست نمیشه بفکر جدا شدن باش

چون این مرد پیرت میکنه از الان اینجوریه زیر یه سقف باشین رفتارای بدترش و نشونت میده