2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157560 بازدید | 697 پست
جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

خب تو نامزدی همینه 

همه اولش خودشونو خوب نشون میدن یهو اون رو واقعیشون میزنم بیرون 

طرف از روز اول نمیاد اخلاقای بدشو نشون بده ک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه گفتن

راجع به رابطه ات

هدفات 

درآمدت 

به کسی نگو

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️
امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

متاسفم رفتی آخر واییی اصن

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
اه اه حالم ازت بهم خورد اینهمه بهت گفتن نرو!! خودت رو کوچیک نکن!!!  از این رفتار نامزدت اینجو ...

👏👏👏👏درود

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
سلام یه سوال رفتنت به دعوت شامش چیشد رفتی یانه؟؟میخاستم کلی حرف بهت بزنم دیدم چند روزی گذشته انگاری ...

وا از عقل استفاده کن اینجا کسی با اسی دشمنی نداره این نامزد از الان این مدله وای به حال زیر یه سقف رفتن

وای تاپیک قبلیتون خوندم چقدر حرص خوردم دختر 

اصن براش مهم نبود بری یا نه 

چرا ارزش خودتو نمیدونی؟

عزیزم تحمیل کردن خودمون به دیگران غلطه و فقط خودمونو کوچیک میکنه 

ایقد احساستو برا این آدم نزار دیدی که گفتی دلمو شکوندی عین خیالشم  نبود .تو باید منتتو بکشن بعد میری اینجوری خودتو کوچیک میکنی جلوشون؟

شتر سواری دولا دولا نمیشه زندگی ای که اولش اینجوریه همون بهتر ببوسی بزاری کنار ..تا الان به دلت گوش کردی حالا دیگه با عقلت تصمیم بگیر..هنوزم عقد نکردی برات سخت نیس 

شوهرت از بس بهش چسبیدی ازت خسته شده رفتارات پخته نبوده و همش ضعف نشون دادی امشبم همه گفتن نرو شما رف ...

👏👏👏👏👏

همیشه گفتن راجع به رابطه ات هدفات  درآمدت  به کسی نگو

این که درسته قضیه اسی رو کامل دنبال کنی ربطی به چشم خوردن نداره...

والی خودمم به شدت اعتقاد دارم چشم زخم

شمارو چشم نزدن عزیزم  من تاپیک هاتو خواندم  همین اولش میگم عاقل باشی حرفامو فیلم می‌کنی ...

جداب رفتار کردن چطوریه؟ وقتی بعد از ۷ ۸ ماه رابطه و حرف جدی در مورد ازدواج سرد میشه و کلا میکشه کنار ادم از کجا بفهمه که باید ول کنه یا بچسبه به طرف؟ (آخه مردا یه ذهنیتی دارن که میگن حتما این دختر منو دوس نداره دیگه راحت ولم کرد) ادم نمیدونه کی باید بکشه کنار کی باید منت کشی کنه. اخه یه مرد هم انسانه دیگه اونم نیاز یه محبت و یه وقتایی لوس شدن داره. 

بعد از طرفی شاید پیش خودش بگه اه این چه اویزون و چسبونکه. من که گیج شدم قشنگ

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

تفاهم یعنی توانایی تحمل تفاوت ها 

کمی گذشت کمی انصاف کمی صبر کمی امید کمی توکل برای زتدگی حیاتیه سربالایی رفتن خود واقعییت نشون میده سرازیری که همه میتونن اینم بدون سربالایی رفتن خیلی کندتر از سرازیری رفتن طول میکشه واسع همینه رندگی تلخیاش بیشتر خودنمایی میکنه 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

از چشم زدن نیست

متاسفانه خیلی از دخترا از بس بی خود قربون صدقه نامزدشون یا همسرشون میرن و از بس نازش میکشن پسرا را پرو میکنن  پسرا را بزرگ میکنن اونا فکر میکنن من چرا رفتم این دختر را گرفتم چرا نرفتم یه بالاتری بگیرم  دخترا نمیدونن با رو دادن زیاد به پسرا و نا کشیدن زیاد پسرا  خودشون کوچیک میکنن و عزت نفس شون میارن پایین

تو را رو رفتارتون تجدید نظر کنین 

خسته نباشی ! پس آخر رفتی و خودتو قشششنگ کوچیک کردی .

🤣🤣😂اتفاقاً اکثریت هم مخالف رفتنش بودن  فکر کنم پربازدید خورده بود ولی آخرش رفت ک کوچیک بشه توجهی ب حرفهای بقیه نکرد  الانم هر چی بگیم آخر کار خودشو میکنه