2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157515 بازدید | 697 پست
جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

در دوران نامزدی ۹۹ درصد دختر و پسرا خودشون در بهترین حالت ممکن نشون میدن

برای همینم هست که میگن دوران نامزدی خیلی شیرینه

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

خری که بلند شدی رفتی خونشون از مدل جواب دادنش مشخص بود چطوری باهات رفتار میکنه وقتی بری باهاش بهم بزن این از چشم زدن نیست این بی ادبی و خساستشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه حالم ازت بهم خورد اینهمه بهت گفتن نرو!! خودت رو کوچیک نکن!!!  از این رفتار نامزدت اینجو ...

تازع رابطش چشم خورده😂بعدم میگه اگر فامیل نمیدونستن نامزدم بر میگشتم بخدا ک تو هول تر از این حرفایی دختره خود کم بینی داره مارو باهزار سلام صلوات دعوت کردن اخرش شدن این گوه تو ک حال زارت از الان معلومه منم قشنگ مثل تو سوختم از این تاپیک

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

عزیزم خیلی همه بهت حمله کردن 💔🥺

تا جایی که با تاپبکات فهمیدم روحیه ت حساس هم هست الان حتما خیلی دلت شکسته از حرفها 🥺 حالت چطوره؟ خوبی؟ بهتری؟ خواستم فقط واست آرزو کنم که روزای سخت واست آسونتر بگذره و بهترین تصمیم رو بگیری و حال دلت خوب باشه

عزیزم من تمام تاپبک های قبلت رو خوندم این اقا بدرد زندگی نمیخوره شما همه جوره پاش وایسادی تو تمام روزهای سخت و کاملا خودتونو بخاطر این عشق اشتباه بی ارزش کردین بخاطر گذشت های نابجا بخاطر دوست داشتن زیاد بخاطر ملاحضات اشتباه ..این اقا کاملا پرو شده و اگر بیشتر ادامه بدین این رابطه رو تنها کسی که ضربه میخوره شماهستی .شما خیلللی عاقلی و خیلی کم توقع و بساز هستی .واینکع مقداری تاثیر پذیر 

دوست خوبم امیدوارم اونموقع که ارزش خودتو زندگیتو بدونی برای برگشت دیر نشده باشه

گور بابای حرف مردم فامیل و آشناهات قرار نیست هر لحظه با این آدم زندگی کنن

همین فامیل و آشنا اگر این رفتارارو ببین میگن دختره چقدر بی لِوِله که با این آدم زندگی میکنه

من الان متوجه شدم مشکل کجاست شما چون تو زندگی خودتون اینو تجربه نکردین تصور میکنید این زندگی رویاییه ...

خدا روشکر من عشق رو به معنای واقعی در کنار زندگی در این دنیا رودارم 

خداروشکر عقل و منطق  و عشق و احساس  در کنار هم و باهم داریم 

با عرض پوزش کسی که فقط با احساس داره زندگی میکنه نمیتونه هم صحبت من باشه 

خوش باشید 

بی احترامی؟؟؟ شما اصلا نوشته من رو نخوندید یه چیزی داخل ذهنتون تصور دارید و برای خودتون جمله ردیف می ...

چرا شما همش میخواید بگید فقط خودتون بلدید عشق کنید و بقیه عاشق نیستن و بدبختن و ... والا ما هم داریم همه چی در کنار هم و خوب بلدیم زندگی کنیم فقط شما به عشق نرسیدید 

باشه اصلا شما شیرین همسرتونم فرهاد 

شما باید برای خودتون ناراحت باشید که از نعمت منطق بی بهره اید 

منم از خدا براتون آرزوی احساس در کنار عقل و منطق میکنم

نه صرفا احساسی که یه روز به خودتون بیاید و بگید من همش داشتم با حسم زندگی میکردم پس فکرم کجا بود چرا ندیدم چرا نفهمیدم 

دو تا تاپیک اخرتو خوندم،برام عجیبه همه جا رسمه که عروسو واسه اولین بار که میخاد بره خونه ی پدرشوهرش پاگشا میکنن،مهمونی بزرگ میگیرن،ولی مهمون دعوت میکنن گوسفند میکشن ،تو رو چرا اینجوری دعوت کردن.بلفرض شوهرت اینجوری هم رفتار نمیکرد بازم نباید میرفتی ،باید میزاشتی پاگشات کنن