2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157555 بازدید | 697 پست
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

عزیزم باهاش صحبت کن ببین واسه چی لج کرده؟ اگه دیدی فایده نداره ،حتی اگه تموم دنیا هم میدونستن،بهم بزن بهتر از اینکه فردا با بچه زندگیت رو خراب کنی،فکر فامیلا نکن فردا زندگیت زهرمار بشه برای کسی اهمیتی نداره

جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

چشمت نزدن عزیزم این خودتی که چشمات وبستی ونمیخوای قبول کنی که آدم اشتباهی روانتخاب کردی امیدوارم تادیرنشده عاقل بشی 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره  تو تاپیکهای چند صفحه قبلش گفته که مادرشوهرش اینااومدن خواستگاریش

اهان

یسال البته چیزی نیست

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
فلوکستین چجور باید استفاده کرد؟؟ عوارض نداره..همش ۱۹ سالمه...نشونه خوبیع؟حس میکنم در آینده باشوهرم ...

خواهشا به توصیه های پزشکی دلسوزانه دوستان اینجا عمل نکن

فلوکستین عقل رو زائل میکنه و عوارض شدیدی داره

به هیچ وجه تو این سن خودتو به قرص وابسته نکن

از امام حسین کمک بخواه امام حسین کشتی نجاته

همه راه هایی که تو رو تو اون فضا و حس و حال قرار میده فاصله بگیر و سعی کن تنها نمونی و خودتو با ورزش و کتاب سرگرم کن ترک میشه انشالله

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
باز نشد...ی دفعه اصلا معلوم نی چم میشه نزدیک ۱ ماه بیشتر بود کاری نکرده بودم..🥺🥺🥺هعی خدا...همشم ت ...

عزیز فیلم میبینی من میشناسم آدمایی که با فیلم و عکس تحریک میشدن بعد این کار رو انجام میدادن سعی کن از مقدمات کار دور باشی 

عزیزم نیاز جنسی برای همه هست ولی باید از راه حلال تامین بشه اگه شرایط ازدواج داری و خواستگار مناسب ازدواج کن اگر که نه سعی کن گرمی جان رو کمتر مصرف کنی

توروخدا گزارش نزنید دعوامم نکنید...چیکار کنم خود...نکنم؟فور کنید منم خاهرتونم راهنمایی کنید...حالم ب ...

شاید تو این سایت بگن عیبی ندارد ولی عزیزم گناهه انتظاری نیست یکباره کنار بزاری همینکه یکماه گذاشتی کنار یعنی میتونی این کار رو ترک کنی عزیزم

اصلا به این خرافات گوش نکن مثلا همینجا خانوما می‌نويسن چون ایم کارو انجام دادم دیگه با شعورم ارضا نم ...

افرادی که خود ارضایی میکنن به مشکل بر میخورم و این یه حقیقته‌ از لحاظ علمی هم ثابت شده شما خودتونو به خواب زدی

افرادی که خود ارضایی میکنن به مشکل بر میخورم و این یه حقیقته‌ از لحاظ علمی هم ثابت شده شما خود ...

عزیزم به استناد کدوم نحقیق علمی همچین ادعایی میکنید؟ اگر میگید با شوهرشون ارضا نمیشن زنانی هم هستن که خودارضایی ندارن اما هم با دخول ارضا نمیشن 

بعدم من قصدم این بود که این دوستمون از فکر گناه دربیاد چون طبق مطالعاتم حس گناه منشا اضطراب و اضطراب منشا خودارضایی هست