2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

122 بازدید | 13 پست

سلام و وقت بخیر...دوستان عزیز داشتم در مورد قرص افسردگی تحقیق میکردم، دیدم خیلیا گویا افسردگی دارید و نتونستید با دارو درمانش کنید، به تجربه میگم،از یه طبیب طب اسلامی کمک بگیرید، سودای شما احتمال خیلی زیاد بالاست که باعث افسردگی، بی حالی و شک و سؤظن و خیلی حالات دیگه میشه،درمان عمومیش، هفته ای یبار از نوره استفاده کنید به جز ۴شنبه و جمعه، هر روز صبح ناشتا یه قاشق عسل طبیعی رو با یه لیوان شیر یا اب جوشیده و یه کوچولو زعفران و گلاب استفاده کنید،یا کلا هر روز یه ق چ عسل طبیعی بخورید خیلی بهتون کمک میکنه،از سردیها خصوصا گوجه فرنگی و چایی و غذاهای کارخونه ای،نوشابه های صنعتی حداقل برای یه مدت به شدت پرهیز کنید، حتما مشاوره طب اسلامی بگیرید، مشکلتون بدون عوارض به راحتی حل میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شکرگزاری...رضایت وقانع بودن....

من اینارو دارم همیشه و داشتم، ولی داره میشه ۱۸ سال که این افسردگی و غم همیشگی رو دارم...

حس میکنم خیلی چیزا ربط داره به افسردگی ، به راحتیم درمان نمیشه

من مشاوره گرفتم ، روانکاوی وروانپزشک هم بهترین دکترا ویزیت شدم ولی همون موقع میفهمم که اصلااا نمیفهمن من چی میگم

من اینارو دارم همیشه و داشتم، ولی داره میشه ۱۸ سال که این افسردگی و غم همیشگی رو دارم... حس میکنم خ ...

هیچ مشاوری بهتر از خودت نیست....زندگی رو سخت نگیر...دنیا دو روزه سعی کن بی دلیل شاد باشی

هیچ مشاوری بهتر از خودت نیست....زندگی رو سخت نگیر...دنیا دو روزه سعی کن بی دلیل شاد باشی

اره واقعا، حداقلش اینه ک آگاهم به حال و وضعیتم، واقعا روان انسان انقدر وسیعه ب نظرم ک دسترسی از بیرون خیلی بهش سخته. که بخواد مشاور و روانکاوی و ... خیلی کارساز باشه.

خیلی رو خودم کار میکنم اما انگار زندگی پیچیده تر از این حرفاست... هرچی جلوتر میره به همه چیز که تاحالا دونستم و باور کردم شک میکنم، فقط پیچیدگی میبینم و اینکه چقدر هیچییی نمیدونم...

بله ادعیه توصیه شده مثل زیارت عاشورا دعای توسل حدیث کسا و خیلی های دیگه ♥️

اها عزیزم ممنونم🫀

یه سوال عزیزم کسی که فرکانسش بالاس بنظرت چرا بعضی وقتا یا بعضی روزا کلا انرژیش میاد پایین طبیعیه؟