2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157555 بازدید | 697 پست
فلوکستین چجور باید استفاده کرد؟؟ عوارض نداره..همش ۱۹ سالمه...نشونه خوبیع؟حس میکنم در آینده باشوهرم ...

اصلا به این خرافات گوش نکن مثلا همینجا خانوما می‌نويسن چون ایم کارو انجام دادم دیگه با شعورم ارضا نمیشم در حالیکه اگه این کارو انجام نمی‌داد باز هم با شوهرش ارضا نمیشد چون درصد کمی از زنان با دخول ارضا میشن پس این افکار رو از ذهنت بیروت کن 

فلوکستین ۲۰ بخر هفته اول یدونه کم کم زیاد کن تا دوز ۶۰ 

صبح بخور 

هفته اول ممکنه سردرد بگیری اما زود درست میشه 

خشکی دهان هم میاره عوارض دیگه ای نداره نترس

الان دخترها خیلی عاقل شدن 

ولی شما انگار خیلی بچه ای ...این چه رفتار و اخلاق شوهره 

این ازدواج صد در صد اخرش طلاقه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به این خرافات گوش نکن مثلا همینجا خانوما می‌نويسن چون ایم کارو انجام دادم دیگه با شعورم ارضا نم ...

عههههههه مثلا میگم فشار میدم ب خودم یا میکشم خودمو ب جایی نکنه مثانه بیفته بخدا ی فکرل میکنم..از دماغم میا لذتش..باشه میخرم مرسی

کلا غیب شده اسی خودشم فهمیده چکار کرده که شوهرش بهش محل نداده فقط نمیدونم چرا نظر میپرسه

همووون... قبلنا قفل میکردن میرفتن که نره تو بازدید و دعوا نشه. الان قبلی تو پربازدیده دومی رو هم برد😁

من اگ یه در صد اینجوری رفتار میکرد اول ک فکر می کردم بعدش تا اخر عمرم خونشون نمیرفتم بعد از نامزدی باید دفعه اول دختر رو با خانوادش دعوت می کنن اونم مادر و پدر زنگ میزنن ک اره فلان روز بیان ن اینکه پسره پیام بده ک شب بیا نمیای نیا

ب کسی برنخوره ،، طبق تجربه من از زندگی اکثر آدم ها چشمشون شور هست 

یکی بیشتر. یکی کمتر ... 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اسی باورم نمیشه رفتی بعد این همه نصحیت های نی نی سایتی ها...

یه کم عزت نفس داشته باش چشمتون نزدن از تاپیک هات مشخصه از اول اینجوری بوده!!!

یکی از تاپیک ها گفتی انگار پدرش راضی نیست!!

یکی از معیار های مهم ازدواج خانوادشه، خانواده خیلی مهمه 

تو اینو میدونستی اونا مخالفن...پس مطمئن باش اینم تو زندگیتون تاثیر میزاره حالا به علاوه اخلاق زشت و ناپسند این اقا!!

دختر خوب یکم احترام به خودت بزاره خودتون جلوش کوچیک نکن بخاطر خودت میگم

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍