2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157554 بازدید | 697 پست
وای دقیقا درست میگی...بخدا قشنگ منو فهمیدی..تناقض دارن کارام..😭😭😭 فلوکستین با چیه

به خودت حق بده و با خودت همدلی کن و شفق ورزی با خود رو تمرین کن 

حس های خودت رو رصد کن ببین وقتی امتحان یا کار مهمی داری میل به انجام این کار داری؟ ببین وقتی دعوات میشه دوست داری این کارو انجام بدی؟ احساسات خودت رو رصد کن خودت رو بشناس وقتی حس رک بشناسی میفهمی در اونموقع بازد چیکار کنی مثلا فهمیدی که موقع امتحان این نیازت بیشتر میشه میفهمی از اضطرابه و به جاش کاری بکن که اضطرابت رو کم کنه مثلا از خونه بزن بیرون یا هر کاری که به ذهنت میرسه در نهایت اگه نتونستی مقاومت کنی در اون لحظه فقط لذت ببر.  حس گناه نکن تا تنش جسم و روانت برطرف بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر...من حتی عهد کردم با امام زمان نشد‌..

https://t.me/ghalaam99/2995

اینو توی تل ببین خیلی جالبع

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂
به خودت حق بده و با خودت همدلی کن و شفق ورزی با خود رو تمرین کن  حس های خودت رو رصد کن ببین وق ...

ا ی بار انجام بدم قابلیت ۲۰ دیگ دارم انجام بدم باورت میشه..خیلیی حال میدع بهم...ولی حس گناه بعدش روانیم میکنه.. نیاز واقعا.. وسواس هم دارم قاتی میشع..هی میگم وایرنجس نشه وای گناه وای غسل..باورت میشه من دعا میخونم اینکارا میگنم هردعایی بکی خوندم چله اینا 

ا ی بار انجام بدم قابلیت ۲۰ دیگ دارم انجام بدم باورت میشه..خیلیی حال میدع بهم...ولی حس گناه بعدش روا ...

باورم میشه چون بدن زنان این قابلیت رو داره که بارها به ارگاسم برسه و تو هم بدنت رو شناختی و راهش رو میدونی فکر نکن این چیز بدیه اتفلقا خیلی هم خوبه و بعدا میتونی به همسرت یاد بدی که چجوری واست انجام بده 

هیچیش عجیب نیست کاملا نشانه های وسواس فکری رو داری فعلا فقط و فقط فلوکستین بخور خودتو ازین رنج ازین احساس گناه راحت کن 

باورم میشه چون بدن زنان این قابلیت رو داره که بارها به ارگاسم برسه و تو هم بدنت رو شناختی و راهش رو ...

فلوکستین چجور باید استفاده کرد؟؟

عوارض نداره..همش ۱۹ سالمه...نشونه خوبیع؟حس میکنم در آینده باشوهرم ب مشکل بخوریم ت رابطه...یا بچه دار نشم

فلوکستین چجور باید استفاده کرد؟؟ عوارض نداره..همش ۱۹ سالمه...نشونه خوبیع؟حس میکنم در آینده باشوهرم ...

دراینده به مشکل برمیخوری جانم 

رفیق منم مث تو بود  

الان میگه هیچی از  لذت  زناشویی نمیفهمم و از بس تنها به ار‌...گایم رسیدم

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎