2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157553 بازدید | 697 پست
ببین اول باید ریشه یابی کنی   گاهی حس گناه باعث میشه استرسی بشی و از خودت متنفر شی و برای ...

اره وسواس فکری ک کلا دارم...افسردگی...قاتیه دردام....خجالت میکشم از خودم..حس میکنم واژنم قیافش عوض میشه‌..ی حالی اونم ت پریود..ان شاالله ببخشتم

رفتی اسی؟😑😑😑😑

وای باورم نمیشه 

واسه ی شوهر ببین چقد غرورشونو خورد میکنن😑😑😑😑😑

خدای من

عزت نفسم خوب چیزیه والا 

اینقد شوهر دوستین ک حاضرین هر حقارتی رو ب جون بخرین 

انقد کشته مرده شوهر کردنین ک حاضرین مث زباله باهاتون برخورد کنن 😑😑😑😑😑😑😑😑😑

من نمیدونم چی بگم 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم خاکتوسرت ک رفتی ب بلوغ عقلی برس بعد ب فکر ازدواج برو. متاسفم واقعا باورم نمیشه رفته ...

خدا نکشت،🤣🤣🤣🤣🤣🤣یعنی اون جمله ی اولت به قدری جامع و کامل بود که جای هیچ حرفی نمیذاره

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
فقط میتونم بگم خاکتوسرت ک رفتی ب بلوغ عقلی برس بعد ب فکر ازدواج برو. متاسفم واقعا باورم نمیشه رفته ...

چقد حق گفتی

اینا فقط میخوان شوهر کنن عقل کیلو چند 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
اره وسواس فکری ک کلا دارم...افسردگی...قاتیه دردام....خجالت میکشم از خودم..حس میکنم واژنم قیافش عوض م ...

برای همه در اثر افزایش سن شکلش عوض میشه نترس

توی پریودم هم طبیعیه اکثرا اون موقع میل بیشتری داریم

هر بار انجام دادی بهداشت رو رعایت کن که عفونت نگیری و فقط لذت ببر و به خودت احساس تنفر نداشته باش و خدا رو انتقام گیر نبین خدا مهربانه و زود میبخشه دارو بخور این کار منشا اضطرابی و وسواسی داره تو با  این کار میخوای اضطرابت رو رفع کنی دارو بخور تا درمان بشی 

گناه خود‌‌..‌‌شما تاحالا مرتکب نشدی من ۱۹

منم چند سال پیش بود که  فیلم نگاا کردن مقصرش بود

حالا فیلمو ترک کردم و به خدا نزدیک شدم اینجوریه ترکش کردم واسه همیشه..

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂
برای همه در اثر افزایش سن شکلش عوض میشه نترس توی پریودم هم طبیعیه اکثرا اون موقع میل بیشتری داریم ...

ببخشید شمام مجردین...اره همین جوره..چجور بهداشت رعایت کنم؟؟و اینکه من رو غسل هم حساسم نمیدونم چ خاکی بریزم ت سرم...وای خدااا...میترسم قرص بخورم

خداروشکر...من حتی عهد کردم با امام زمان نشد‌..

فک کن خدا داره تورو میبنه 

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂
ببخشید شمام مجردین...اره همین جوره..چجور بهداشت رعایت کنم؟؟و اینکه من رو غسل هم حساسم نمیدونم چ خاکی ...

اصلا نترس داروی خوب و بی عوارضی هست میتونی در موردش سرچ کن 

اگه با دست انجام میدی دستت رو بشور و بعدش هم دستشویی برو اگه با وسیله انجام میدی هم ضدعفونی کن

غسل هم یک عمل اسلامیه و اون کار هم یک عمل غیر اسلامی ببین با خودت چند چندی دخترم 

تو افکار و عقایدت و عملت با هم تناقض دارن و این تناقض باعث اضطرابت میشه و دوباره اون عمل رو تکرار میکنی تا به آرامش برسی و دوباره از اول 

اصلا نترس داروی خوب و بی عوارضی هست میتونی در موردش سرچ کن  اگه با دست انجام میدی دستت رو بشور ...

وای دقیقا درست میگی...بخدا قشنگ منو فهمیدی..تناقض دارن کارام..😭😭😭

فلوکستین با چیه