2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157553 بازدید | 697 پست

مسخرمون کردی خدایی چته تو این همه تاپیک داری که اخلاقش اله و بله اخرش کارخودتو میکنی تو ک قراربود کات کنی ازبس سرد بود حالا جواب بله دادی تو عاشق نیستی وابسته ای تقصیر خودتم نیس هفت ساله باهاشی وابستش شدی بدیاشو نمیبینی خودتو ب اون راه نزن خودتم میدونی این اوکی نیست 

تو نبودی تو یکی از تاپیک هات گفتی که ای کاش انقد قوی بودم دوتا خاستگارمو رد میکردم ولی خسته شدم از حرف مردم یکی از خاستگارات همین نامزدت بود 

خب تویی ک بخاطر حرف فکوفامیلو اینا داری شوهر میکنی بایدم این مدلی باهات رفتار بشه اونم چ شوهری عین ندید بدیدایی خداوکیلی چته چ خبرته شوهر کردی مگه چیکار کردی انقد رو دادی بهش 

یه ملت بهت گفتن فلان کارو بکن نکردی دستش دردنکنه بهت بی محلی کرد من جای نامزدت بودم کلا میرفتم بیرون از خونه تا تو باشی انقد حقیر نباشی 

لابد تجربه داریم میگیم نکن وگزنه تورو ک نمیشناسیم باهات دشمنی کنیم من خودم سرم اومده حالا اتقد لجم میگیره یکی گوش نمیده فکر میکنه خودش همه چیو بلده منم همین بودم برو تو زندگی بعد س چهار سال ک سرت ب سنگ خورد اونوقت بشین بزن تو سرت

باز نشد...ی دفعه اصلا معلوم نی چم میشه نزدیک ۱ ماه بیشتر بود کاری نکرده بودم..🥺🥺🥺هعی خدا...همشم ت ...

والا هر کسی خودشو بیشتر میشناسه حالا منم نمیدونم چی بگم ببین چ کاری باعث میشه به اون نزدیک بشی ازش دور بشو

براستی که مرض و مصیبته

داریم اینجوری شکر نعمت های خدا رو به جا میاریم اونم با گناه

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😫😫😫اره ..دعا کن شوهر کنم

ان شاءالله خدا نسیب تو و همه‌ی دخترای که دوس دارن کنه خودمم🥲

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂
ان شاءالله ی گناهم ی گناهه خخخخ...چند سالته شما

چرا گناهه

من ۲۳

تازه تاپیک قبلیتو خوندم مطمینم تاپیکات سرکاریه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بنظرم اسی راهی نداشت جز رفتن  چون بعد مدتها خانواده نامزدش دعوتش کرده بودن معلوم بود اگه نره ا ...

خانواده نامزدش دعوتش نکرده بودن!!!

نامزدش گفته بود اونم فقط گفته بود که بعدش بگه نیا!!!

مگه نخوندین تاپیک قبلیشو!

باز نشد...ی دفعه اصلا معلوم نی چم میشه نزدیک ۱ ماه بیشتر بود کاری نکرده بودم..🥺🥺🥺هعی خدا...همشم ت ...

ببین اول باید ریشه یابی کنی 

گاهی حس گناه باعث میشه استرسی بشی و از خودت متنفر شی و برای رهایی ازین حس دوباره انجام بدی و اینطوری یه دور باطل شکل میگیره 

اول افکارت رو درست کن از خلوت متنفر نشو به خودت بگو این نیاز بدنمه تا اگه انجام دادی فقط لذت ببری نه اینکه مضطرب تر بشی و بعد هم فلوکستین تا دوز ۶۰ بخور چون این کار جنبه وسواس فکری داره و تو نه گناهکاری نه هیچی فقط اضطراب و وسواس فکری داری که با فلوکستین حل میشه و خدا هم بخشنده است

انقد آقا محمد اقا محمد به دمش بستی خیال کرده پادشاهی چیزیه همش هم میگی دلمو شکوندی برو حالشو ببر اونم میره حالشو میبره من یه غریبت اینجوری باهام حرف بزنه ذیگه جواب سلامشم نمیدم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خانواده نامزدش دعوتش نکرده بودن!!! نامزدش گفته بود اونم فقط گفته بود که بعدش بگه نیا!!! مگه نخوندی ...

خوندم 

به پسره گفت مامانت گفته؟اونم گفت اره متمانم گفته 

و گفت اگه نمیای ک بهشون بگم نمیای پس اونا دعوتش کردن ولی خب زنگ نزدن ک اشتباهه

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه