2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157543 بازدید | 697 پست

من این تاپیکو نخوندم چی ب چیه ولی خودم یه ادمی ام که بشدتتتت زود چشم میخورم 

خیلی چیزای کوچیک و معمولیم باعث تعجب بقیه میشه و فوری چشم میخورم 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

حرز امام جواد بخر

صدقه بده

سوره یاسین بخون 

اصلا خوشیاتو برای مادرتم تعریف نکن

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

توروخدا گزارش نزنید دعوامم نکنید...چیکار کنم خود...نکنم؟فور کنید منم خاهرتونم راهنمایی کنید...حالم ب ...

نزدیک اون چیزای نشو که به اون کار نزدیکت میکنه خدا میگه لاتتبعوا خطوات الشیطان مثلا فیلم هر نوعش که باشه یا فکر نکن دربارش به جاش به چیزای دیگه فکر کن این فیلمم ببین لینکشو میفرستم https://t.me/Rational_Believer1441/76

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂

من بعد ۱۴ساال زندگی

سه روز پیش تو به جمعی گفتم خداروشکر شوهرم قهری وقیافه بگیر نیست 

از همونجا اومدم خونه باهام تا امروز قهر بود 

و من غلط کنم دیگه تعریف خوبیاسو کنم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
نزدیک اون چیزای نشو که به اون کار نزدیکت میکنه خدا میگه لاتتبعوا خطوات الشیطان مثلا فیلم هر نوعش که ...

باز نشد...ی دفعه اصلا معلوم نی چم میشه نزدیک ۱ ماه بیشتر بود کاری نکرده بودم..🥺🥺🥺هعی خدا...همشم ت دوران پریود هست بیشتر..

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

ما گاویم ک میگیم نرو؟

بخدا برا ارزش و احترام خودت گفتیم

حالام ک رفتی حقته پس 

ب ولله ما تجربمون از تو خیلی بیشتره،کاش حدقل خودتم یکم فکر میکردی 

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

اسی دلم میخواد هرچی فحشه بهت بدم یعنی با اون همه بی احترامی که بهت کرد بازم رفتی؟پس واقعا حقت بود که بهت محل نذاره 

گلم یه چیزی بهت بگم تکلیفتو روشن کنم با این ادم بری زیر یک سقف بدبخت به تمام معنا میشی

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀