2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157543 بازدید | 697 پست
شایدم خواسته پربازدید بشه  اینحا خیلیا دروغ میگن

نه فکر نمیکنم چون انقدر دختر سبک اینجوری زیاااااد دیدم که ایشون عجیب نیست برام خب ارزش قائل نمیشه برای خودش دیگه سبکه کوچیکه مغزش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد این افتادم یه فامیلی داریم دخترشون نامزد کرده بود هرجا می‌نشست می‌گفت داماد من عالیه اخلاقش بهترینه انقدر دست و دلبازه هیچ وقت دست خالی نیومده خرج میکنه پولداره و... ولی کل فامیل ازون پسر هیز و هول بدشون میومد حتی به یکی دوتا از خانمای فامیل پیام داده بود و مزاحمت ایجاد کرده بود بعد یکی دوسال که این آقا خیانت کرد وزن صیغه کرد و جدا شدن میگفت از بس دامادم خوب بود من تعریفشو کردم فامیل حسود چشممون زدن زندگی دخترم خراب شد 😐🙄🤔

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وای خدا توی دوتا تاپیک یه سیل آدم سرت غر زدن اون وقت فقط نشستی خوندی نه بهت برخورده نه حاضری کاری برای بهبود وضعیت کنی یعنی درایت حد بی غرور هستی خودتو لایق هر توهینی می دونی؟  خواهر عزیزم لطفا روی اعتماد بنفس وعزت نفس خودت کار کن  خواهش می کنم از غرورت خودت دفاع کن این که نشد زندگی خدا از نامزدت نگذره  چقدر نامرده الان با خودش میگه ببین چقدر توی خانواده بدبخت که چسبیده به من بداخلاق

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

بنظرم اسی راهی نداشت جز رفتن 

چون بعد مدتها خانواده نامزدش دعوتش کرده بودن معلوم بود اگه نره این یه بهونه میشه 

از اون طرف به خانوادش گفته بود ک دعوتم کردن و نمیشد بگه این اتفاق افتاده چون پای خانواده ک بیاد وسط همیشه اوضاع بدتر میشه 

اسی کار خوبی کردی رفتی غصه نخور زندگی مجموعه ای از این دوس داشتنا بحثا سردشدناست 

اشکال نداره درسته تو رفتی بهت بی محلی شد ولی تموم شد بدون اینکه خانوادت بفهمن یکم خودتو ازش دور کن ببین چی میشه 

نمیخواد به فکر بهم زدن باشی ادم بعضی وقتا همینجور میشه امیدوارم همه چی درست شه عزیزم

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه