2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157543 بازدید | 697 پست
اه اه حالم ازت بهم خورد اینهمه بهت گفتن نرو!! خودت رو کوچیک نکن!!!  از این رفتار نامزدت اینجو ...

😂😂😂😂😂😂

چقدر کوبنده نظر دادی من مطمئن بودم که میره چون تو پیامهاش معلوم بود پسزه میگفت اوکی بای برو این مثل سبک ها هی میگفتی چجوری دلت میاد دل زنت و بشکونی پسزه در جواب میگفت اوکی این تومار مینوشت اون میگفت اوکی شب بخیر بای😂😂😂اگه نمیرفت تعجب میکردم 

حقشه 

با حرفت موافقم ک خودشو خار کرده ولی انقدرم نمک نپاشیم دیگ عزیز من

ی درصد اگه تاپیکش راست باشه میدونی چقدر احساس بدی بهش منتقل میشه

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم از هرچی دختره بی حیا و سبکه بهم میخوره تف به شرف نداشتشون.یه ذره شرف ندارن.بعضیا هم خودشونو قان ...

حالا اینکه میگه محرم هستند 

اما دختر خیلی باید خودشو دست بالا بگیره 

ن اینکه پسره بخواد دکش کنه فقط

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

😂😂😂😂😂😂 چقدر کوبنده نظر دادی من مطمئن بودم که میره چون تو پیامهاش معلوم بود پسزه میگفت اوکی با ...

شایدم خواسته پربازدید بشه 

اینحا خیلیا دروغ میگن

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
😂😂😂😂😂😂 چقدر کوبنده نظر دادی من مطمئن بودم که میره چون تو پیامهاش معلوم بود پسزه میگفت اوکی با ...

من حدس زدم اخرین پیام پسره گفته اوکی میگم نمیتونی بیای 

یهو ایفون پسره خورده

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

با حرفت موافقم ک خودشو خار کرده ولی انقدرم نمک نپاشیم دیگ عزیز من ی درصد اگه تاپیکش راست باشه میدون ...

ادمی که با حرف خوش و انقدرررر همه راهنماییش کردن 

نصیحتش کردن

خواهری کردن براش کلی توضیح دادن 

ولی باز کار خودشو کرد

شاید با تند برخورد کردن به خودش بیاد و یکم عاقل بشه 

مایه ننگ خانوادش نشه

این دختر ابروی خانوادشو میبره 

هرجا بره میگن تربیتش نکردن هیچی بلد نیست 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩
ادمی که با حرف خوش و انقدرررر همه راهنماییش کردن  نصیحتش کردن خواهری کردن براش کلی توضیح دادن ...

من تو تاپیک قبلیش نوشتم شاید پارتنرت ناراحت شده باهاش صحبت کن ببین چی تو دلشه بعد یکی اومد گفت همه مثل تو توسری خور نیستن ک!! واقعا بهم برخورد چون من چیز بدی نگفتم وواگذارش کردم ب خدا ایشونو واسه همینش گفتم حس بدی منتقل نکنیم وگرنه ک داری درست میگی

بببن عزیزم هرکسی یه طوریه  خود منم وقتی ناراحتم دلم میخواد یه تایمی تنها باشم  پس بهش حق ...

اگه دیدمش چجوری رفتار کنم و چی بگم ک بتونیم این مشکل رو حل کنیم؟ رفتارم چجور باشه تو ناراحتی و دلخوری 

خودم همیشه خوش برخورد و خوشحالم احساساتم بیان میکنم

اینم میشه بگی من چون دلخورم حدودا شاید چند روز دیگه بیاد بعد مدتی ک نبود شهرمون ببینمش می‌خوام این قضیه جواب دادن موقع مشکل داشتن و تنها بودنش حل کنیم 

حرفات خیلی خوب بود باید برم دنبال توسعه خودم با ایمک خب سه ساله با همیم ولی من باید پیشرفت کنم جدا از اون

خودم زیادی مهربونم و احساسی

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️