2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157543 بازدید | 697 پست
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

اسفند دود کن یاسین بخون اکه امکان داشت از جلو ۷ در یه تیکه کوچیک کاغذی چیزی بردار بیا با اسپند دودش کن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

همین الانم دیر نیس بخاطر حرف مردم یه عمر خودتونو بدبخت نکنید دوران نامزدی برا همین چیزاس ک فردا روز با یه بچه طلاق طلاق نکنید 

کاش همه ب این جملاتم فکر میکردن تو دوران نامزدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبر دارن که دارن چه ربطی داره مگه تو بخاطر دهن بقیه زندگی میکنی؟

نامزدی برای شناخت و تصمیم گیریه دیگه

ببخشید ۲ سال دیگه طلاق بگیری بشی مطلقه بهتره؟

این همه کیس ازدواج و وقت

خودمو دوس دارم اعتماد بنفس دارم شاد و پر انرژی ام  ولی هر وقت مشکلی براش پیش میاد میگه میخوام ...

بببن عزیزم هرکسی یه طوریه 

خود منم وقتی ناراحتم دلم میخواد یه تایمی تنها باشم 

پس بهش حق بده 

با دنبال افتادنش فقط ازش دور تر میشی 

هروقت اینطوری گفت فقط یه جمله بگو باشه عزیزم اگر اینطوری آروم میشی منم کمکت میکنم .... بهش بگو هروقت دوست داشتی با کسی حرف بزنی من هستم 

و چندروز آزادش بذار بهش گیر نده هی جویای حالش نشو تا وقتی خودش صحبت بکنه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

وای بچه ها ولش کنید 😂😂😂 استارتر الان با نامزدش خوش و خرمه؛ انگار نه انگار که اون برخوردارو ازش دیده بعد شما هنوز دارید حرصشو می‌خورییید

چندین چراغ دارد و بی‌راهه می‌رود 

بگذار تا بیافتد و بیند سزای خویش 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اویزووووون نمیدونم پسره چرا باید تورو تحویل بگیره!!!  بشدت نچسب و رو مخی همه ی دنیا از ادمای ...

دیگ ب این شدتم هیت نده 

هرکاری کنه خودش ضربشو میخوره دیگ

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

الان نامزدی اتفاقی نیافتاده به خاطر حرف مردم خودت رو‌مجبور نکن یه عمر کسی رو مجبور شی تحمل کنی چون الان تازه نامزد کردی باهات اینطور رفتار میکنه اگر ازدواج کنی ممکنه خیلی بدتر شه  از الان دوران نامزدی برای شناخت همدیگه هست و برای همین تین دوران رو گذاشتن که همدیگر رو اگر نخواستید راحت تر جدا شید

اویزووووون نمیدونم پسره چرا باید تورو تحویل بگیره!!!  بشدت نچسب و رو مخی همه ی دنیا از ادمای ...

وقتی داشت التماسش میکرد ک پسره بگه بیا خونمون 

میخواستم خودمو بزنم😒

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

وقتی داشت التماسش میکرد ک پسره بگه بیا خونمون  میخواستم خودمو بزنم😒

اصلا نمیفهمه غرور چیه عزت نفس چیه ارزش چیه احترام چیه

تاپیکاشو بخون چه داغونه 😐😐😐😐😐

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩