2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157543 بازدید | 697 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر یه نصیحتت کنم. خودت احترام‌خودتو باید نگهداری

وقتی میبینی نامزدت حوصله نداره هی پاپیچ نشو.

طرف از لحن دعوت کردنش مشخص بوده حوصله هی شما هم گیر دادی گلایه کردی آخرم پاشدی رفتی و سنگ روی یخ شدی.

همون اول که اونجوری دعوتت کرد میگفتی نه ممنون یه روز دیگه میام.

تا با احترام بیشتری دعوت بشی،ربطی به چشم زدن نداره مقصر خودت بودی

کاملا درست میگین👍 فقط منم میگم تو مردایی که اختلال جنبه دارن بحث مدیریت دسترسی میتونه تاثیر به سزا ...

خیلی خوب گفتی 

🤩

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نمیدونم چرا برات غیرقابل باوره که ما هم مشاوره میرفتیم😀 در ضمن من کم سن نبودم ک مغزم کار نده 

متنم رو نمی‌خونی فقط ریپ میزنی نه؟؟

گفتم غیر قابل باوره ؟؟

گفتم کم سنید؟؟

گفتم همش مشکل داره؟؟

من اصلا از زندگی شخصی شما حرف نزدم

ولی چیزایی که گفتید و غلط بوده رو گفتم

اول متن رو بخونید بعد ریپ بزنید

سپاسگزارم

الهم عجل لولیک الفرج
ذهنم بسته نیست دارم میبینم شما میگی ۹۰ درصد ازدواج‌های سنتی طلاقه(حرف خودتونه) خب دروغ به این بزرگی ...

لذت بردم از ادب و همینطور استدلال و منطق شما. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

منم همبن اتفاق برام افتاد:))

خیلی حالم بده دلم میخاد بمیرم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
اع مرسی عزیزدلم پی منم ی مشت بریزم داخل  شیشه اسپندم 🙏

یه مشت نه وقتی اسفند دود میکنی هفت تا یا دوازده تا قاطی اسفند کن دود بده ولی نه همیشه مثلا شبا یا جمعه ها دود نکن چون اون موقع فرشته ها هم هستن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من