2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157555 بازدید | 697 پست

بنده خدا  تعریف سوز شده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر چشام درومد همه تایپکاتو خوندم با ذوقت ذوق کردم و با ناراحتیت ناراحت شدم اولین کاربری هستی ک انقد حس خوب نسبت بهش دارم عاشقت شدم بخدا چون اخلاق خودمو داری😂♥

درخاست دوستی میدم بهت قبولش کن 🩷

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱

بنظرم یکم بیشترفکر کن باتوجه به تجربه ای که دارم میگم بهت مدت بیشتری بسنج شوهرتو ببین بازم این رفتاروداره شایداختلال شخصیت داره ویاافسردگی داره شایدکسی دیگه رودوس داشته نمیدونم مراقب باش 

جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

دیدم تاپیکتو .برات کلی پیام گذاشتم ولی جواب ندادی میگم شوهرت ازدواج اولشه؟؟؟؟ بنظرنمیاد پسرمستقلی باشه درسته؟بنظرت دلیل رفتارش چی میتونه باشه.من چون تجربه همچین مردیو داشتم ازت میپرسم خیلی بسنجش بعدعروسی کن عجله نکن اصلا 

مامان بزرگم میگه هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالشش، چون همین خوشبحالش گندد میزنه به زندگیت. جلو چشم نباش با کسی در مورد خودتون حرف نزن و تو فضا مجازی عکس منتشر نکن. به ضرر خودته دعات میکنن

رسم شرف است ایستاده مردن🖤✌🏻
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

احتمال داره نفر سومی باشه و بخواد با این رفتارا تورو از خودش دور کنه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
چه حرف عجیبی!!!!!! اگر قرار باشه با کنارهم بودن بعد مدتی دو طرف برای هم کهنه بشن که هیچ زن و شوهری ...

خداروشکر زندگی من و همسرم هیچ مشکلی نداره چشم بد به دور از ما

اما برای روشن شدن شما عرض کنم 

کهنه شدن و تازگی رو شما جور دیگه به طور شخصی  معنی میکنید انگار .

معنای واقعی تازگی اینه : در زندگی واقعی مطلقا شور و شوق اولیه که طرفین هنوز وارد زندگی نشدن و با چالش های زندگی و فردی هم روبرو نشدن بسیار بالاست 

یعنی اینو تا بحال اصلا نشدین در جامعه (صطلاح نامزد بازی)

من بسنده میکنم به همین یک پست از خود شما : وقتی با یک نفر ازدواج میکنید .... چالش‌هایی شمردین از طرف مقابل 

همین بس که بهتون ثابت بشه شور و شوق اولیه کاملا متفاوت از وقتیه که به مرور سالها  تو زندگی با مشکلات دنیا و چالش های طبیعی زندگی و فردی طرف مقابلتان روبرو میشید 

آخه یه موضوع به این وضوح یعنی آنقدر قابل درک نیست برای بعضی‌ها 

یا میخواید بیاید از روی کتاب‌ها زندگی واقعی رو توصیف کنید و زندگی واقعی من  و تمام کسانی که یه مدت از دوره نامزد بازی (اصطلاح معروف و عرف جامعه، نامزد بازی  )

ما رو زیر سوال ببرید 

نمیدونم شما چند سالتونه آیا در دنیای واقعی زندگی میکنید یا کتاب‌های عاشقانه 

چیز به این وضوح رو من باید بهتون بگم و شما در مقابل واقعیت بایستید .هر جور تمایل دارید ولی حق نداری وقتی زندگی رو با کتابها یکی میدونید بیاید وبه  زندگی کسی رو که اصلا نمی‌شناسید انگ بزنید 

من هیچ وقت زندگیمو جار نمیزنم 

یه مدت فعال اینستا بودم اینقدر اتفاقات جسمی و روانی واسم پیش اومد که بعد از اون اصلا استوری نزاشتم از زندگیم و حضوری هم سعی میکنم تعریف نکنم و داخل خفا زندگی کنم پر ارامش