2777
2789
عنوان

فولیکول ریز

86 بازدید | 13 پست

سلام

من قصد بارداری دارم ولی متاسفانه تنبلی تخمدان و عادت ماهانه نامنظمی دارم

دوماه زیرنظر پزشک قرص مصرف کردم برای تنظیم قاعدگیم.

گفت بعد دوماه برم پیشش برای باردار شدن.

چکم کرد و فولیکولام ریز بودن.بهم قرص داد برای تحریک تخمکگذاری و رشد فولیکول ها.

گفت اینارو بخور بیا مطب اگر فولیکولات رشد کرده بودن بهت بگم چه روزی و چ ساعتی اقدام ب بارداری کنی.

ایا کسی بوده با این مشکل باردار شده باشه؟😔نگرانم اگر باردار نشم چی؟😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

و زود ناامید شدی،توکل به خدا ان شاءالله ک زود زود باردار میشی،استرس نداشته باش

داشتم میچرخیدم تو این سایتا انقدر مطالب ناامید کننده ای خوندم که گفتم من دیگه خدایی نکرده هیچوقت باردار نمیشم🥲

به منم همین قرصو داده مصرف کنمشما با همون بار اولی که اقدام کردین بعد از مصرف قرص باردار شدین؟

دو سری خوردم اولی سقط شد تو ماه اول، بعدتقریبا 6/7ماه دوباره خوردم که خداروشکر بچم الان پیشم خابه، امیدت به خدا باشه انشاالله که نتیجه میگیری

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
دو سری خوردم اولی سقط شد تو ماه اول، بعدتقریبا 6/7ماه دوباره خوردم که خداروشکر بچم الان پیشم خابه، ا ...

ای جانم

انشالله کوچولوت همیشه صحیحو سلامت باشه زیر سایه ی خدا و پدرمادرش🥲♥️🙏🏻

برای منم دعا کن بشم ♥️

داشتم میچرخیدم تو این سایتا انقدر مطالب ناامید کننده ای خوندم که گفتم من دیگه خدایی نکرده هیچوقت بار ...

اصلا این حرفو نزن،من خودم بعد ۹ماه باردارشدم اصلا دکترم نرفتم

لعنت به تنبلی تخمدان، من یهو میبینی دو سه ماهه پریود نشدم میرم آمپول میزنم تا بشم

منم وضعیتم همینه.

از ۱۳ سالگی دکتر رفتم سرش و هیچوقتم درمان نشده

نمیدونم چیکار کنم واقعا وضعیت بدیه

ای جانمانشالله کوچولوت همیشه صحیحو سلامت باشه زیر سایه ی خدا و پدرمادرش🥲♥️🙏🏻برای منم دعا کن بشم ♥ ...

ففداتشم ممنونم. انشاالله به زودی همون بار اول مامان میشی😍

منم وضعیتم همینه.از ۱۳ سالگی دکتر رفتم سرش و هیچوقتم درمان نشدهنمیدونم چیکار کنم واقعا وضعیت بدیه

متاسفانه تنبلی درمان نداره اصلا