2777
2789
گفتم بفهمه میخوامش نگو باختم

برای منم پیش اومده.. تازه فهمیدم هیشکی ازرش حتی خوبی کردنم نداره هرچقدر مغرور باشی و مرموز خیلی بهتره تا رک و صافو ساده باشی..

یار خوب ؛ تموم ماجراست... ❤️🌱✨

دیگه برنمیگرده تا خوشحال باشم

شاید برگرده چرا که نه، اتفاقا خاصیتشون همینه اما تا  درس مبهم و گنگ نگهداشتن پارتنر و یاد نگرفتی دلتو نباز چون اسیب میبینی

شکر گفتن، نیست؛ شدن است، آیینه گشتن است، تا نور حق در تو تماشا شود✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه رفت از دستش دادم کسیو که عاشقش بود چه شناختی تجربه به چه قیمتی

به قیمت شناختش چی از بهتر!!! 

دوست داشتنتو قلبتو احساستو پای آدم درست بریز .. 

آدم بااصالت از ابراز عشقو علاقه خوشحال میشه .. 

قضاوت نمیکنم شایدم از وابستگی میترسید یاشایدم دلش باتو نبوده نخواسته بیشترازاین تورو وابسته خودش کنه..

یار خوب ؛ تموم ماجراست... ❤️🌱✨

خصوصی چندسوال کنم

عزیزم من پی وی زیاد فرصت صحبت ندارم  فقط اینو بدون اول خودت رو دوست بدار اول خودخواه باش اول ب خودت احترام بذار و عشق بورز اگه خودت قدر خودت رو بدونی شک نکن پسر مردم جرات نمیکنه احساسات پاکتو لگدمال کنه، حتی اگه بهترین و زیباترین باشی ولی سیاست رابطه با جنس مقابل رو ندونی ممکنه آسیب ببینی مگر اینکه شانست بزنه ی آدم خوب کیرت بیاد، اما شانس گیر همه نمیاد! پس رو خودت و اعتماد بنفستو دلدادگیهات کار کن، حالت ابهام و دوگانگی از حس خودت به طرفت القا کن ن اطمینان، خیلیا حس قدرت میکنن در رابطه میرن، گاهی از ترس، گاهی از عوضی بازی و گاهی از خوذشیفتگی، حواست به اینایی ک گفتم باشه شک نکن کم کم یاد میگیری مدیریت رابطه رو

شکر گفتن، نیست؛ شدن است، آیینه گشتن است، تا نور حق در تو تماشا شود✨️