2777
2789
این خودش ی هنره، بعضیا ظرفیت ندارن و تا وقتی براشون مرموز باشی جذابی پس همیشه مرموز باش تا همیشه مشت ...

کاش نمیگفتم بهش دوسش دارم کاش خدایا لعنت به من ازبس خود خوری کردم داغون شدم

کاربر پسر هستم 
خب اگر قسمت نیست چرا خدا اصلا سرراه ادم قرار میده

برای امتحان و میزان صبر 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نباید از عشقو دوست داشتنت مطمعنش میکردی.. 

آدمای الان هرچقدر بیشترسمتشون بری بیشترازت دوری میکنن.. 

بعضی وقتا باید عشقو علاقه رو تودلت نگهداری..

یار خوب ؛ تموم ماجراست... ❤️🌱✨

اگ ادم طرز و شیوه محبتتش ابزار کردنه چیی پپ 🥲🥲 بعضیا میگن به طرف قربون صدقه و و وبعضیا هم نشون می ...

جا پاتو که سفت کردی ابرازه علاقه هم بکن منتهی اول از ظرفیتش مطمئنشو و گرنه با دست پس بزن و با پا پیش بکش چون غیر این ممکنه ببازی

شکر گفتن، نیست؛ شدن است، آیینه گشتن است، تا نور حق در تو تماشا شود✨️

کاش نمیگفتم بهش دوسش دارم کاش خدایا لعنت به من ازبس خود خوری کردم داغون شدم

بعدا ب امروزت میخندی ببین کی گفتم

جا پاتو که سفت کردی ابرازه علاقه هم بکن منتهی اول از ظرفیتش مطمئنشو و گرنه با دست پس بزن و با پا پیش ...

خیلی حق بود... تصورش هم سخت وغم انگیزع ولی خب حقه دیگهه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
چرا بخندم اخه  الان داغونم داغون

چون مسخره میاد این احساس بنظرت، وقتی لیاقت ندلشته باشه بالاخره یروز ی کسی ک قدر بدونه میاد، اونروز روزی از حال و روز الانت تعجب میکنی

داغ دلم صدبرابر شد کاش نمیگفتم بهش لعنت به من

ولی زودتر شناختیش و درس عبرتی شد که دیگه به آدما بیشتراز جنبشون ابراز علاقه نکنی.. 

همیشه یادت باشه... مثل برف باش زیبا ولی سرد»»

اینه قانون آدما هرچقدر نسبت بهشون سرد باشی بیشتر جذبت میشن..

یار خوب ؛ تموم ماجراست... ❤️🌱✨

ولی زودتر شناختیش و درس عبرتی شد که دیگه به آدما بیشتراز جنبشون ابراز علاقه نکنی..  همیشه یادت ...

دیگه رفت از دستش دادم کسیو که عاشقش بود چه شناختی تجربه به چه قیمتی

کاربر پسر هستم