2789

اشتباه کردی خیلیا با ابراز عشق دور میشن هیچوقت کسی رو از میزان علاقت مطمئن نکن ک درذ نکشی

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید عشقت یک طرفه بوده...

روزی به این نتیجه میرسی هنوز خدا درو تخته رو با هم جور نکرده بود یا به قولی معروف قسمت هم نبودین و به حکمتش پی میبری

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
اشتباه کردی خیلیا با ابراز عشق دور میشن هیچوقت کسی رو از میزان علاقت مطمئن نکن ک درذ نکشی

یاد سکانس حرفای  هاتف به امیر افتادم گفت هر چی قربون صدقت رفت از عشقش گف تو فقط یکبار ایراز علاقه گن بش

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
یاد سکانس حرفای  هاتف به امیر افتادم گفت هر چی قربون صدقت رفت از عشقش گف تو فقط یکبار ایراز علا ...

این خودش ی هنره، بعضیا ظرفیت ندارن و تا وقتی براشون مرموز باشی جذابی پس همیشه مرموز باش تا همیشه مشتاقت بمونه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
شاید عشقت یک طرفه بوده... روزی به این نتیجه میرسی هنوز خدا درو تخته رو با هم جور نکرده بود یا به قو ...

خب اگر قسمت نیست چرا خدا اصلا سرراه ادم قرار میده

کاربر پسر هستم 
کاش بهش ابراز احساسات نمیکردم حداقل الان کنارم بود

اشکال نذاره تجربه کسب کردی با ی انتخاب خوب و بجا همچین قشنگ یادت بره که حتی یروز شاید ازش نفرت پیدا کنی

این خودش ی هنره، بعضیا ظرفیت ندارن و تا وقتی براشون مرموز باشی جذابی پس همیشه مرموز باش تا همیشه مشت ...

اگ ادم طرز و شیوه محبتتش ابزار کردنه چیی پپ 🥲🥲

بعضیا میگن به طرف قربون صدقه و و وبعضیا هم نشون میدن با کار وخرید و ...