2777
2789
عنوان

بازم زدمش💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 57 پست
خیلی صبوری میکنم ولی شوهرم بیمارستانه دست خودم نبود پسرم امروز بیش از حد لجباز شده بود منم که عصبی ب ...

عزیزم ب اعصابت مسلط باش موقع عصبانیت برو تو اتاق مشتت بزن ب دیوار یا تا ده بشمار و هی نفس عمیق بکش تموم میشه دیگ من قبلا اینارو یع مشاور میگفت.. مرسی عزیزم فدات

برو روانپزشک، بگو یک دارو بده ، بی‌خیال دنیا شم 

مادرم سوگوار بود، خیلی زود از کوره در میرفت، داد میزد، 

دکتر یه دارو داد. دعوا میکردی، عین خیالش نبود، خیلی راحت عبور میکرد و حتی دیگه گریه اش هم نمی‌گرفت

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه  باز میشه این در مطمئن باش خدا پاداش این صبوریتو میده  الانم به خاطر مشکلات ک ...

چه شبا تا صبح خدارو صدا زدم چه قدر التماسشو کردم گفتم خدایا از عمر من بگیر ولی بچمو شفا بده هر جا رفتم خدا رو صدا زدم قسمش دادم به داد دلم برسه گفتم خدایا چی در من دیدی که این همه غمو میتونم تحمل کنم من که آدمش نبودم چرا من چرت بچه من چرااا 

دعا کن برام گاهی فکر میکنم خدا فراموشم کرده خیلی تو زندگیم اذیت شدم الانم اشکام داره همین جور میاد د ...

دلم میخواست نزدیکت بودم بغلت میکردم آروم بشی دعا میکنم به حق این لحظات آخر ماه رمضان خدا همسرت رو شفا بده 

بابت پسرت هم خودت رو سرزنش نکن همه ما یه جاهایی کم میاریم و با بچمون بدرفتاری کردیم ،تصمیم بگیر که بیشتر مراقبش باشی 

میگذره این روزها ،توکل کن به خدا 

برو روانپزشک، بگو یک دارو بده ، بی‌خیال دنیا شم  مادرم سوگوار بود، خیلی زود از کوره در میرف ...

منم عزیز از دست دادم یه مدت میخوردم ولی باز دوباره ول کردم باید برم دارو مصرف کنم اصلا دلم میخواد یه مدت برم بستری شم ولی بچمو نمیتونم به کسی بسپرم

ان شاالله که خدا بهت صبر و تحمل بیشتری بده واقعا سخته. 

ناامید نباش. آینها همه امتحان الهی هستن. 😔

شما امید اون بچه و همسر بیمارتون هستین. 

واسه آرامش دلتون دعا میکنم🌹🤲

اسی مادرمنم به خاطر بیش فعالی داداشم فشارعصبی اومد روش وموندگارشد اون موقع مشاور درحدالان نبود ولی بازما بردیم تشخیص پیش فعالی دادن ریتالین خورد نه به شلوغیش فرقی کردنه درس اش همیشه مامانم میرفت مدرسه اش با ناراحتی برمیگشت اقا زد این انتخاب واحد برق صنعتی برداشت و ازطرفی مامانم کلاس ۷ام میخواست بره بردگذاشت بستنی فروشی گفت مفت کارکن بوی پول به مشامش خورد درس رو با اح چه چه خوند بالخره دیپلم گرفت رفته دانشگاه ثبت نام کرده و الان کمی پس انداز داره این تجربه ام بود خیلی این وسطا روزگارسختی داشتیم مامانم بی سواد ازطرفی دقیق وریزبین ازاول فهمیده بودن درس نخوندن داداشم رو همه ازفضولی شادی کیف میکردن تو اشتباهات مارونکن بیش فعالی هم اکثرا تا۱۳سالگی رفع میشه برا خودت بزرگش نکن 

هوشش اونقدرم پایین نیست،نگران نباش انشالا بزرگتر شه بهتر میشه

روزی که دکتر بردم ازش تست هوش گرفت بعد از یه هفته رفتم جوابشو بگیرم گفت خانوم پسرت هوشش مرزیه گفتم یعنی چی گفت جوابش اومد ۷۴ یعنی لب مرز بعد با جزئیات گفت چنت موردش در حد کم توان ذهنی😭نابود شدم همون زور 

من ک ارامش میداد ب دلم نظر هرکس یه چیزه...

عزیزم ارامش میده اما درمان نمیکنه ‌‌. مثل این میمونه یکی دستش یا پاش شکسته باشه بگه من با قران خوندن میخوام دستمو خوب کنم ‌ ..

بیماری روح و روان هم مثل اونه

منم عزیز از دست دادم یه مدت میخوردم ولی باز دوباره ول کردم باید برم دارو مصرف کنم اصلا دلم میخواد یه ...

حتماً برو 

انشاءالله شفا کامل پیدا کنی، حالت عالی بشه 

https://eitaa.com/joinchat/2852585697C4ec701788d 

تمام ویس هاشو بدون برداشت قبلی گوش کن 

حال دوستمون عالی کرد

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
عزیزم ارامش میده اما درمان نمیکنه ‌‌. مثل این میمونه یکی دستش یا پاش شکسته باشه بگه من با قران خوندن ...

ایشون بخاطر فشار های زندگی عصبی میشن بیماری ندارن عزیزم باید تو شرایطشون باشیم تا بفهمین..

اسی مادرمنم به خاطر بیش فعالی داداشم فشارعصبی اومد روش وموندگارشد اون موقع مشاور درحدالان نبود ولی ب ...

بچه منم قرص میخوره ولی هر بار تن و بدنم میلرزه میرم مدرسه وااای ریاضی هیچی نمیفهمه براش معلم خصوصی گرفتم کمرمون خورد شد زیر بار کلاسای مختلفش حتی این بچه به ورزشم علاقه نداره به زور میبرمش کلاس ورزش 

دلم میخواست حداقل فوتبال دوست داشت ولی بلد نیست حتی توپ شوت کنه😔

روزی که دکتر بردم ازش تست هوش گرفت بعد از یه هفته رفتم جوابشو بگیرم گفت خانوم پسرت هوشش مرزیه گفتم ی ...

حالا با یه دکتر راجبش قضاوت نکن شاید اشتباه کرده دکتره ،بعد کم توان ذهنی باشه اونم افریده خداست هر کی یه ایرادی داره