2777
2789
عنوان

بازم زدمش💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 57 پست

عزیز دلم شوهرت چه مشکلی داره 

بیش فعالی خیلی زیاده مریضی نیست با یه قرص کوچک رفع میشه 

غصه نخور گلم عزیز دلم هر کس تو زندگی مشکلاتی داره به خدا توکل کن انشالله حل میشه 

این روز ها تموم میشه 

اگه شرایط داری و دلت خواست بشین دو رکعت نماز شب بخون خیلی آروم میشی فدات بشم♥️♥️♥️♥️

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری🥲💔عزیزم الهی خدا بهت صبر بده.

اشکال نداره عصبی بودی دسته خودت نبود

گارد نگیرید از بچهای پسر متنفرم. واقعا ازار دهندن.

هرکس شعور نداره ریپلای میزنه پس ریپلای نزنید خاهشن. 

این کاربری تعلیق شده.
تحت نظر دکتر مغز و عصاب و روانشناس و کاردرمانگر هست دارو میخوره تیدی سی اس میبرمش نوروفید بک میبرمش ...

شرایطت خیلی سخته خدا قوت عزیزم

برات از صمیم قلبم آرامش و اتفاقات عالی آرزو میکنم

نالمید نباش مطمئن باش درست میشه

عزیز دلم شوهرت چه مشکلی داره  بیش فعالی خیلی زیاده مریضی نیست با یه قرص کوچک رفع میشه  غ ...

یه توده لعنتی تو مثانه دراومد 😭

ای کاش پسرم فقط بیش فعال بود 😭😭😭😭

ضریب هوشی پایین داره تو تست دکتر گفت هوش مرزی 😭

من نابود شدم به معنای واقعی 

ممنون عزیزم برام دعا کن دیگه کم اوردم😭😭😭

خدا کمکت کنه انشالله 

تو مادر قوی هستی میتونی ارومتر از این باشی

منم بچه کوچیک دارم بهضی وقتا خیلی شیطون میشه از کوره درنیرم اما واقعا خدا به داد شما برسه انشالله خودش دستتو بگیره 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

خدا کمکت کنه انشالله  تو مادر قوی هستی میتونی ارومتر از این باشی منم بچه کوچیک دارم بهضی وقتا ...

دعا کن برام گاهی فکر میکنم خدا فراموشم کرده خیلی تو زندگیم اذیت شدم الانم اشکام داره همین جور میاد دست خودم نیست دوست دارم بمیرم 

دعا کن برام گاهی فکر میکنم خدا فراموشم کرده خیلی تو زندگیم اذیت شدم الانم اشکام داره همین جور میاد د ...

درست میشه 

باز میشه این در

مطمئن باش خدا پاداش این صبوریتو میده 

الانم به خاطر مشکلات کم تحمل شدی اما باید طاقت بیاری به خاطر خودتو و همسرتو و بچت 

به خاطر زندگیت 

خدا هیچکسو فراموش نمیکنه اتفاقا تو دلای شکسته س

از صمیم قلب ازش بخواه 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

من خودمم دست بزن دارم خ دا لعنتم کنه توروخدا تو نزن وقتی پیش فعاله ینی دست خودش نیست میدونمم سخته و. ...

خیلی صبوری میکنم ولی شوهرم بیمارستانه دست خودم نبود پسرم امروز بیش از حد لجباز شده بود منم که عصبی بودم خدا منو بکشه که دست روش بلند کردم دارم از عذاب وجدان میمیرم ولی این بچه جونمو گرفته امروز حرفای بدی ام بهش زدم فکر که میکنم دلم میخواد بمیرم 

انشالله که فردا به مراد دلت میرسی من یه ادم دلشکسته هستم برات دعا میکنم

خوب میشه عزیزم 

الان علم خیلی پیشرفت کرده 

همین امسال یکی از آشناهایما ازدواج کرد که تو مدارس استثنایی درس خونده بود وقتی گفتن اصلا باورم نشد

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید