2777
2789
عنوان

بازم زدمش💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 57 پست
حالا با یه دکتر راجبش قضاوت نکن شاید اشتباه کرده دکتره ،بعد کم توان ذهنی باشه اونم افریده خداست هر ک ...

خودمم میفهمم یه چیزایی درکش تو بعضی چیزا پایینه ولی شوهرم میگه نیست دکتر اشتباه میکنه ولی چی کار کنم داغ بزرگیه رو قلبم زندگیم مختل شده 

دلم میخواست نزدیکت بودم بغلت میکردم آروم بشی دعا میکنم به حق این لحظات آخر ماه رمضان خدا همسرت رو شف ...

ای کاش یکی که همه چیز زندگیمو میدونست الان پیشم بود واقعا ارومم میکرد من غممو به هیچ کسی از نزدیکانم نگفتم یعنی کسی مشکلات بچمو نمیدونه البته یه چیزایی خودشون بو بردن ولی به روم نمیارن ببین چه قدر من بدبختم

ممنون از دعای قشنگت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم میفهمم یه چیزایی درکش تو بعضی چیزا پایینه ولی شوهرم میگه نیست دکتر اشتباه میکنه ولی چی کار کنم ...

ببین هیچوقت به خودش نگو کم هوشه ،اتفاقا بهش بگو تو خیای با هوشه رفتیم دکتر گفت هوشت زیاده،داستان ادیسون یا انیشتین و شنیدی وه به مامانش میگن بیا بچت و ببر از مدرسه بچت کودنه،ولی مادره به بچش اعتماد به نفس بچش به کجا میرسه ،یکم مثبت باش برو یکم این داستانارو بخون 

بچه منم قرص میخوره ولی هر بار تن و بدنم میلرزه میرم مدرسه وااای ریاضی هیچی نمیفهمه براش معلم خصوصی گ ...

ورزش داداش من ۱۵همه پسرا عاشق توپ فوتبال داداش من اصلا نه برنامه کودک نه هیچی.فقط میزاشتی رو وسایل موتور بودفک کنم نصب میکرد کارمیکرد ریاضی ۰الانم همون طور یه خطی داره عین خط بچه ۷ساله یه فیش بانکی نمیتونه پرکن من خواهرش تو نمونه درس میخوندم همه متعجب بودن فقط از هردوما ولی اینم یه نوع سرنوشت بپذیر به خدا روزگار بدترازبرق وبادمیگذره میبینی بزرگ شد یه کاسب بزرگی شده موند برا تو یه مریضی که تواینده شاید اون کار عقده ایت کن .مراحل کامل برو چون فرزند و هم مسول اشی و هم مادرشی ولی با حوصله جواب اش خوب تر .ما هم کلاس میبردیم از خوردنمون میزدیم اصلا فرقی نمیکرد 

ببین هیچوقت به خودش نگو کم هوشه ،اتفاقا بهش بگو تو خیای با هوشه رفتیم دکتر گفت هوشت زیاده،داستان ادی ...

نه جلوی خودش نمیگم حتی نمیدونه این قرصایی که میخوره برای بیش فعالیه بهش گفتم قرصا زورتو زیادمیکنه ولی با دل خودم چی کار کنم شدیدا از آیندش وحشت دارم همین الانشم تو مدرسه همه مسخرش میکنن دست میندازن همش میاد خونه میگه هیچ کس منو دوست نداره منم بیشتر داغون میشم

ورزش داداش من ۱۵همه پسرا عاشق توپ فوتبال داداش من اصلا نه برنامه کودک نه هیچی.فقط میزاشتی رو وسایل م ...

عین پسر من هر کار میکنم به یه چی علاقمند بشه نمیشه ارزوم بود بره فوتبال بازی کنه ولی حسرت یه دل موندمدوست داره فقط بشینه تو گوشی یا ایکس باکس تو مدرسه گوشه گیر هیچ کس باهاش دوست نمیشه ای کاش اینم یه کار فنی دوست داشت میزاشتمش فنی کار کنه ولی هیچی به هیچی 

تمام عمرم به غصه خوردن براش گذشته هیچی شادم نمیکنه حتی اگه خودمو به بیخیالی بزنم بازم ته دلم یه غم بزرگه خیلی براش اروز داشتم 

بچه ی تو کم هوش نست هوشش تو یه چیز دیگه زیاده ،ما مدلدهای مختلف هوش داریم ای کیو ،آی کیو و ..‌. اون ...

نمیدونم اون دکتر که فقط گفت مرزیه و تا اخر همین طور میمونه خیلی نا امیدم کرد گفت یه کم تو هوش کلامی بهتره 

عین پسر من هر کار میکنم به یه چی علاقمند بشه نمیشه ارزوم بود بره فوتبال بازی کنه ولی حسرت یه دل موند ...

ارزوهات برا خودت بوده نه پسرت از پسرت بپرس به چی علاقه داره بستنی خوردن نجاری .حتی گوشی درس کردن 

ارزوهات برا خودت بوده نه پسرت از پسرت بپرس به چی علاقه داره بستنی خوردن نجاری .حتی گوشی درس کردن&nbs ...

میگه میخوام گیمر شم برام وسایلشو بگیرید بشینم رو کلیپای بازی صداگذاری کنم تو یوتوب پخش کنم 

میگه میخوام گیمر شم برام وسایلشو بگیرید بشینم رو کلیپای بازی صداگذاری کنم تو یوتوب پخش کنم 

خب اگه بلد بزار انجام بده من اصلا ازیوتویوب اینا استفاده نمیکنم .با درس پول دارشدن سخت پدرشوهر به زور اسمشومینویسه املاکی داره مثلا ما یه منطقه ایم ازاون منطقه یک درمیان بر ها مال پدرشوهرم هرسالم یکی اضافه میکنه