2777
2789
عنوان

خانواده

81 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

من ادم خیلی دلسوزی ام جوری که تا الان که نوزده سالمه همش خودمو فدای اطرافیانم میکنم واقعا حالم دیگ از این رفتارم بهم میخوره جوری که سال کنکورم بخاطر دیگران از دست دادم الا همه میگن تو نتونستی ب ماچه همیشه کارای خونه انجام میدم الان ی کم انجام نمیدم سرم داد و بیداد میکنن انگار وظیفه حتی من دوستی ندارم چون همیشه مطیع خانواده ام بودم همشونو بخاطر اینا از دست دادم بابام از این آدماست که پسر بیشتر از دخترا دوست داره هروقت باهام حرف میزنم دلم میخاد گریه کنم انگار من نوکر پسرای اینم حالا کلا 14/9سالشونا ها هرکاری من میکنم نمیبینن من خودمو خیلی آزار دارم حتی برام لباسم نمی‌خرن واقعا حالم داره ازشون بهم میخوره حتی خودمم برای نجات خودم هیچ کاری نمیکنم اینا حتی نمیذاشتن من برم مدرسه الان منت داداشامو می‌کشنن برن مدرسه تا هرچی میشه میگن تو دیپلمی چرا اینو نمیدونی اونو نمیدونی انگار من فیلسوفم اعتماد بنفسو ازم گرفتن 

چیکار کنم از این وضع درام من حتی جوونی نکردم 😭😭

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

میتونی خودتو از فضای خونه دور کنی بری کتابخونه درس بخونی؟ مثلا بگو معلممون پیشنهاد داده

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی خودتو از فضای خونه دور کنی بری کتابخونه درس بخونی؟ مثلا بگو معلممون پیشنهاد داده

نه بهم اجازه نمیدن دیپلمم گرفتم مدرسه نمیرم که

ولی با دعوا نمیتونی کارتو پیش ببری با ملایمت خواسته هاتو بگو رابطه تو با داداشات خوب کن باهاشون مهربون باشی حرفتو گوش میدن مثلا بعضی کارارو بده داداشت بکنه اونم با زبون خوش بگی

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
برو دانشگاه آزاد یاد بگیرن خرجت کنن تا جایگاهتو کم کم تو خانواده پس بگیری

نمیدن بهم گفتم برم پیام نور اونم باید خودم بدم😭

ولی با دعوا نمیتونی کارتو پیش ببری با ملایمت خواسته هاتو بگو رابطه تو با داداشات خوب کن باهاشون مهرب ...

چطوری باهاشون مهربون باشم وقتی حرفای بدی بهم میزنن

چطوری باهاشون مهربون باشم وقتی حرفای بدی بهم میزنن

میفهمم پسر بچه ان بیتربیتن😁

بعضی وقتا بشین درمورد مدرسه ش معلمش اینا باهاشون حرف بزن بگو خاطرات مدرسه شونو برات تعریف کنن ، بعضی وقتا خوراکی چیزی درس کن یکم بهشون بده، فیلمی چیزی بود بگو باهم ببینین .. کم کم باهات دوست میشن

جنگ راه بنداز  ، مظلوم نمایی کن گریه کن ببین کدوم راه روشون جواب میده

همرو امتحان کردم اما انگار نه انگار تازه میگن شوهرت میدیم 

میفهمم پسر بچه ان بیتربیتن😁 بعضی وقتا بشین درمورد مدرسه ش معلمش اینا باهاشون حرف بزن بگو خاطرات مد ...

مرسی امتحان میکنم