2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 100 پست
اهوازيهواسه اينكه پسره ١٠ساله عاشق اين بوده بهش نميدادنش تا پارسال اومده برنامه ماه عسل گفته من عاشق يك دختريم و باباش موافق نيستعليخاني هم به دختره گفته اگه بعد برنامه ماه عسل بازم پدرت مخالفت ميكرد چي؟اونم گفته جوابم منفي بوديك سوتي ديگم دادن ظاهرا مهريه خيلي بالا براي دختره زدن كه حتي عنوان نكردن فقط گفتن خيلي زياده در جوابشم پسره گفته چون همسرم ارزشش خيلي بالاست براي همين مهريشو زياد زدم

واااا
مگه مهریه ارزشو تعیین می کنه؟
پناه برخدا  ایشالا خوشبخت بشن و نیازی به مهریه نباشه

.باااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییببببیییی🌱🎵
شما فکر کنم از سن تربیتتون گذشته  ادامه بده ب غرض ورزیت

نکنه اون دختره یکی از شماهایید انقد بهتون برخورده , مگه من چی گفتم, مگه چاق فحشه, یاارابش زیاد فحشه؟! 

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره حس خوبي بهم منتقل نكرد اما دليل بر فحش دادن نيست بعدشم چيز خاصي نگفت كه گفتش من بهش افتخار ميكنم و دوسش دارمو فلان فقط يجوري بود اما خدايي فحش حقش نبود بنده خدا

خداياشكرت....❤️ 

آخه طرف به نظر پدرش  احترام   میذاره    این غروره؟؟؟؟    لنز  داره   جرمه؟؟؟     اگه میگفت ازدواج میکردم   میگفتن   چه بی ...    اگه میگفت مهریه   م   کمه   میگفتن دروغ میگه!!!   واقعا    به  ملت همیشه در صحنه😂  این مسائل  چه ربطی  داره   نمیدونم    درررک نمیکنم 

دختره حس خوبي بهم منتقل نكرد اما دليل بر فحش دادن نيست بعدشم چيز خاصي نگفت كه گفتش من بهش افتخار ميكنم و دوسش دارمو فلان فقط يجوري بود اما خدايي فحش حقش نبود بنده خدا

اینستاگرام فحشی نمونده بهش ندن بیچاره رو  

.باااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییببببیییی🌱🎵

نمیدونم.چرا یاد این داستانه افتادم😀😀

پروفسور ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻣﻴﮕﻔﺖ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ ﺗﺤﺼﻴﻼﺗﻢ ﺩﺭ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺩﺭ ﻳﻚ ﻛﺎﺭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺑﺎ ﻳﻜﺪﺧﺘﺮ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎﻳﻲ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﻭ ﻫﻤﻴﻨﻄﻮﺭ ﻓﻴﻠﻴﭗ، ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺧﺘﻤﺶ ﻫﻤﮕﺮﻭﻩ ﺷﺪﻡ .

ﺍﺯ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﻓﻴﻠﻴﭗ ﺭﻭ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻲ؟ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﮔﻔﺖ ﺁﺭﻩ، ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮﻱ ﻛﻪ ﻣﻮﻫﺎﻱ ﺑﻠﻮﻧﺪ ﻗﺸﻨﮕﻲ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺭﺩﻳﻒ ﺟﻠﻮ ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ! 

ﮔﻔﺘﻢﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻛﻴﻮ ﻣﻴﮕﻲ !ﮔﻔﺖ ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺵ ﺗﻴﭗ ﻛﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﭘﻴﺮﺍﻫﻦ ﻭ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺭﻭﺷﻦ

ﺷﻴﻜﻲ ﺗﻨﺶ ﻣﻴﻜﻨﻪ ! 

ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﻛﻴﻪ؟

ﮔﻔﺖ ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮﻱ ﻛﻪ ﻛﻴﻒ ﻭﻛﻔﺸﺶ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﺖ ﻫﺴﺖ ﺑﺎﻫﻢ !

ﺑﺎﺯﻡ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﻛﻲ ﺑﻮﺩ ! 

ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﺗﻮﻥ ﺻﺪﺍﺷﻮ ﻳﻜﻢ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ فیلیپ ﺩﻳﮕﻪ، ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻲ ﻛﻪ ﺭﻭﻱ

ﻭﻳﻠﭽﻴﺮ ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ...

ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﻛﻴﻮ ﻣﻴﮕﻪ ﻭﻟﻲ ﺑﻪ ﻃﺮﺯ ﻏﻴﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺑﺎﻭﺭﻱ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻓﻜﺮ ... ﺁﺩﻡ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﻛﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻭﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎﻱ ﻣﻨﻔﻲ ﻭ ﻧﻘﺺ ﻫﺎ ﭼﺸﻢ

ﭘﻮﺷﻲ ﻛﻨﻪ ...

ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﻣﺜﺒﺖ ﺩﻳﺪﻥ ﺍﮔﺮ ﻛﺎﺗﺮﻳﻦ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻓﻴﻠﻴﭗ ﻣﻴﭙﺮﺳﻴﺪ ﭼﻲ ﻣﻴﮕﻔﺘﻢ؟ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﺮﻳﻊ ﻣﻴﮕﻔﺘﻢ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻌﻠﻮﻟﻪ ﺩﻳﮕﻪ !!

ﻭﻗﺘﻲ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺩﻳﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﻛﺮﺩﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻛﺸﻴﺪﻡ!

من تو رو خیلی (حالت چطوره؟)❤
آخه طرف به نظر پدرش  احترام   میذاره    این غروره؟؟؟؟    لنز  داره   جرمه؟؟؟     اگه میگفت ازدواج میکردم   میگفتن   چه بی ...    اگه میگفت مهریه   م   کمه   میگفتن دروغ میگه!!!   واقعا    به  ملت همیشه در صحنه😂  این مسائل  چه ربطی  داره   نمیدونم    درررک نمیکنم

لابد جرمه دیگه اگه اونجوری ام میگفت باز یه بهونه ای واسه فحشاشون پیدا میکردن فکر کنم 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

شمام با اين امر به معروف يا بقول خودتون فرهنگ سازي همه را بيشتر زده ميكنيد تا ارشاد ...هركي خوشش نياد مجبور نيست خب نياد بخونه ،چه كاريه هم سير تا پياز همه چيو ميخونيد از اونور توبيخ ميكنيد كارتون عيبه زشته جيزه خب شما چه فرقي با ما داريد غير اينكه لفظشو ميايد

اینستاگرام فحشی نمونده بهش ندن بیچاره رو

میشه یه اسکرین از فحشاشون بذاری ببینیم فازشون چی بوده 😐

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

يعني اين همه مردم كه دارن تو پيج ماه عسل به أين خانم فحش ميدن تو زندگي خودشون هيچ مشكلي ندارن كه الان لنز و غرور اين خانوم شده دغدغشون 

تو با کل رویای من اومدی تا تو سی سالگی باورم زیر و رو شه ♥️🤱
نمیدونم.چرا یاد این داستانه افتادم😀😀 پروفسور ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻣﻴﮕﻔﺖ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ ﺗﺤﺼﻴﻼﺗﻢ ﺩﺭ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺩﺭ ﻳﻚ ﻛﺎﺭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺑﺎ ﻳﻜﺪﺧﺘﺮ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎﻳﻲ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﻭ ﻫﻤﻴﻨﻄﻮﺭ ﻓﻴﻠﻴﭗ، ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺧﺘﻤﺶ ﻫﻤﮕﺮﻭﻩ ﺷﺪﻡ .ﺍﺯ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﻓﻴﻠﻴﭗ ﺭﻭ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻲ؟ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﮔﻔﺖ ﺁﺭﻩ، ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮﻱ ﻛﻪ ﻣﻮﻫﺎﻱ ﺑﻠﻮﻧﺪ ﻗﺸﻨﮕﻲ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺭﺩﻳﻒ ﺟﻠﻮ ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ! ﮔﻔﺘﻢﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻛﻴﻮ ﻣﻴﮕﻲ !ﮔﻔﺖ ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺵ ﺗﻴﭗ ﻛﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﭘﻴﺮﺍﻫﻦ ﻭ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺭﻭﺷﻦﺷﻴﻜﻲ ﺗﻨﺶ ﻣﻴﻜﻨﻪ ! ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﻛﻴﻪ؟ﮔﻔﺖ ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮﻱ ﻛﻪ ﻛﻴﻒ ﻭﻛﻔﺸﺶ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﺖ ﻫﺴﺖ ﺑﺎﻫﻢ !ﺑﺎﺯﻡ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﻛﻲ ﺑﻮﺩ ! ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﺗﻮﻥ ﺻﺪﺍﺷﻮ ﻳﻜﻢ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ فیلیپ ﺩﻳﮕﻪ، ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻲ ﻛﻪ ﺭﻭﻱﻭﻳﻠﭽﻴﺮ ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ...ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﻛﻴﻮ ﻣﻴﮕﻪ ﻭﻟﻲ ﺑﻪ ﻃﺮﺯ ﻏﻴﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺑﺎﻭﺭﻱ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻓﻜﺮ ... ﺁﺩﻡ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﻛﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻭﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎﻱ ﻣﻨﻔﻲ ﻭ ﻧﻘﺺ ﻫﺎ ﭼﺸﻢﭘﻮﺷﻲ ﻛﻨﻪ ...ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﻣﺜﺒﺖ ﺩﻳﺪﻥ ﺍﮔﺮ ﻛﺎﺗﺮﻳﻦ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻓﻴﻠﻴﭗ ﻣﻴﭙﺮﺳﻴﺪ ﭼﻲ ﻣﻴﮕﻔﺘﻢ؟ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﺮﻳﻊ ﻣﻴﮕﻔﺘﻢ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻌﻠﻮﻟﻪ ﺩﻳﮕﻪ !!ﻭﻗﺘﻲ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺩﻳﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﻛﺮﺩﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻛﺸﻴﺪﻡ!

چقد زیبا بود خیلی خیلی
کاش توی زندگیمون بکار بگیریم  

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄